Onderwerp *
Naam *
Email
Bericht *
 

honderd plus twee is *

 
 
Herman Slottje ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Onze Drentsche Kotter verkocht

Vandaag is onze Drentsche Kotter geleverd aan de nieuwe eigenaar.

Homme Overwijk heeft weer uitstekend werk geleverd. Vanaf de aanbieding van ons schip t/m de uiteindelijke verkoop en aflevering is alles vloeiend verlopen, dankzij zijn deskundigheid en vakmanschap. Homme bedankt en bij een eventuele verkoop in de toekomst zullen wij graag weer gebruik maken van je diensten.

Vriendelijke groeten van Herman en Angelique

vrijdag 06 april 2018

sophie breukink ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): boot

Beste Homme,

Graag hadden we weer, net zoals 15 jaar geleden, een schip bij je gekocht. Je bent een uitstekende scheepsmakelaar en mijn ervaring van de laatste maanden is dat ik dat niet kan zeggen van iedereen die zich ervoor uitgeeft. Je plezierige wijze van omgang met ons en je deskundige blik op de botenmarkt zijn voor ons belangrijk. Bij een van de bezichtigingen heb je ons hondje gered uit het ijswater, waarvoor we je ook heel dankbaar zijn.

Helaas had je niet wat we  zochten. Wel mooie stalen jachten maar ik had toch liever polyester. Bovendien hadden we een beperkt budget, we zijn op leeftijd en voor die paar jaar...

We hebben een boot gekocht in Zeeland, die de goedkeuring van Homme heeft gekregen en dat zegt meer dan 100 advertenties of aanbevelingen van anderen.

Beste Homme, altijd welkom en of in utrecht of in zuid frankrijk, wie weet, tot ziens.

zondag 01 april 2018

Jan Aart en Wilma ’t Hooft ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): De mens Homme
https://www.janaartcoaching.nl/

Als beginnend schipper voel ik mij nog een groentje in de watersportwereld. Op zoek naar een passend schip was “vertrouwen” in de mensen die ik tegenkwam voor mij van groot belang. In mijn contacten met Homme was dat wat ik vanaf het begin ervoer. Gekoppeld aan zijn enorme vakkennis en samenwerkend vanuit gedeelde waarden hadden en hebben wij een goed contact.

En zo staat ons eerste vaarseizoen voor de deur. We zien uit naar de vrijheid op het water en het verkennen van mogelijkheden om “BootCoaching” in de markt te zetten.

Jan Aart en Wilma ’t Hooft

vrijdag 23 maart 2018

Wimmi Hardeman en Onno Schilstra: Glanzend Berenjong

We hebben Homme slechts eenmaal ontmoet, bij de bezichtiging van een boot (die we uiteindelijk niet hebben gekocht), maar we zullen hem nooit vergeten!

De informatie die hij over het schip gaf was volkomen transparant en ook nadat we hem gemeld hadden dat we het schip niet zouden kopen, kregen we nog vele adviezen! Zelfs toen we een ander schip hadden gekocht, bij een andere makelaar, kregen we nog tips waar we op moesten letten bij de koop.

Tijdens de bezichtiging had Homme ons verteld dat zijn naam 'Glanzend Berenjong' betekent. Ons nieuwe schip zal de naam 'Berenjong' krijgen.

We zullen de oude naam van het schip op een houten plankje schrijven, dat altijd op het schip moet blijven. Zodoende brengt de naamsverandering geen ongeluk, zoals het bijgeloof wil. Ook dit was een advies van Homme.

Homme, we wensen je alle goeds!

 

Wimmi Hardeman en Onno Schilstra

maandag 26 februari 2018

Fam. Oppedijk van Veen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Onze motorsailor HESTIA.

Beste Homme Overwijk.

Je verkocht onze motorsailor Hestia op een hele professionele wijze. Tevreden maar toch emotioneel toen het schip op een dieplader naar Berlijn vertrok. We hebben ruim 25 jaar van het schip genoten en hopen dat de nieuwe eigenaren er net zoveel plezier aan beleven als onze familie.Wij kunnen je aanbevelen.

Groet Oppedijk van Veen.

 

dinsdag 03 oktober 2017