Onderwerp *
Naam *
Email
Bericht *
 

honderd plus twee is *

 
 
Henk van Leeuwen: Aankoop Molenmaker en Mantelkruiser

Na een een goed driekwart jaar zoeken vonden wij ons droomschip bij jou op de website. Wij kende elkaar van een vorige bezichtiging van een andere boot, dus wisten wij, dat de foto’s op jouw site recent zijn en het schip ook in werkelijkheid er zo uitziet.

Biij andere makelaars waren het op de de website dikwijls mooie foto’s, maar daar aangekomen was het meestal heel teleurstellend. Op 28 februari kwam de Molenmaker & Mantelkruiser bij jou in de verkoop en op 2 maart hadden wij dit schip gekocht o.v.b. keuring.

Dit is allemaal voorspoedig verlopen mede dankzij jou, ook om voor ons wat dingen te regelen, aangezien wij toch wat verder weg wonen.

Wij varen nu nog in Friesland maar 8 mei gaan wij de “Sirius” over varen naar Zaandam. Hartelijk dank voor je adviezen en wellicht tot een volgende keer, maar dat zal wel een verkoop worden gezien mijn leeftijd.

zaterdag 04 mei 2019

B. Visser ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Rob 900 verkocht naar volle tevredenheid

Na een nogal vervelende en demotiverende ervaring met een zeer grote makelaar in Friesland in contact gekomen met Overwijk Jachtbemiddeling. Direct een heel goed, open en eerlijk contact met Homme. Was snel om het schip te bezichtigen en gaf duidelijke instructies over de presentatie. Duidelijk verwachtingspatroon neergezet, ook over de vraagprijs. Homme kende het type schip goed en wist waar hij over sprak. Ook de tarieven voor bemiddeling steken gunstig af tegenover andere makelaardijen. Mooie fotoreportage gemaakt en al snel de eerste kijker. Schip in de overdekte winterstalling en zeer tegen mijn verwachting in redelijk snel verkocht. Uiteraard definitief na te water laten en proefvaart. Ook naar de kopers toe is Homme zeer open en duidelijk. Prima ervaring! Zeer waarschijnlijk mijn laatste boot anders zou ik nog best weer zaken willen doen met Homme Overwijk.

dinsdag 09 april 2019

Dr. A.C.M. Vervest ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Chapeau! Verkoop IJlstervlet

Wegens omstandigheden moest ik besluiten mijn IJLSTERVLET te verkopen.

De reputatie van Homme Overwijk van Overwijk Jachtbemiddeling was hem al voorgegaan en ik nam contact met hem op.

Het eerste contact met Homme was prettig, informeel met tevens gepaste zakenlijkheid en reële instelling.

Mijn schip heeft hij uitgebreid, systematisch bekeken en beoordeeld. Hij vond het schip erg mooi, zeer goed onderhouden en passend bij het soort schepen die hij wil verkopen; schepen met kwaliteit. En zo heb ik ('mocht ik’) Homme de opdracht geven voor het verkooptraject.

Homme maakte een gedetailleerde schriftelijke rapportage van het schip en er volgde een foto sessie. Deze gegevens werden op zijn website gepubliceerd. Er volgden diverse bezichtigingen door potentiële kopers. Bij deze bezichtigingen toonde Homme de benodigde regie en eerlijk advies. Ook indien dit inhield om te besluiten niet te willen verkopen! Het heeft niet lang geduurd totdat het schip werd verkocht.

Dat deze verkoop is doorgegaan heeft zeker te maken met de eerlijke gegevensverstrekking, correcte inschatting van de kwaliteit van het schip en de oprechte zienswijze van Homme; geen verborgen agenda’s aanwezig!

Van de nieuwe eigenaar vernam ik eveneens signalen van een "tevreden gevoel”.

Chapeau voor Homme Overwijk van Overwijk Jachtbemiddeling!

"

maandag 18 maart 2019

Jan Burgers ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): aankoop Workumer vlet

Beste Homme,

De verkoop van dit schip bleek een wat gecompliceerde transactie die jij op uitstekende wijze hebt begeleid. 
Er is vaak een spanningsveld in de prijsbepaling en bijkomende voorwaarden tussen koper en verkoper en jij hebt daarin jouw rol als bemiddelaar op voortreffelijke wijze vervuld.

Het is écht een vak om beide partijen uiteindelijk naar een overeenkomst te begeleiden.

Wens jou veel succes met de verder uitbouw van jouw bedrijf en dank jou voor jouw moeite !

vrijdag 30 november 2018

Karin Westers ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): verkoop skutsje

Homme,

 

Bedankt voor de uitstekende bemiddeling bij de verkoop van het skutsje.

In korte tijd heb je met jouw netwerk zoveel belangstelling weten te genereren, dat de verkoop zeer snel is gegaan.

Bedankt hiervoor

zaterdag 10 november 2018