We have 23 guests and no members online

Subject *
Name *
Email
Content *
 

honderd plus twee is *

 
 
Rob van Leeuwen: Bully 850

Heel blij met de Bully die we via Homme aangekocht hebben! Prachtig netjes afgeleverd door de vorige eigenaar en alles prime begeleid.

Tevreden!

Wednesday, 28 September 2016

Rob Ligthart ( JLIB_HTML_CLOAKING ): Aankoop boot Ten Broeke

Homme, wij als nieuwe eigenaren van de boot de Ten Broeke 1050 AK willen bij deze jou nogmaals bedanken. Je beschrijving v/d boot was zeer compleet. Je kwam helder, duidelijk en warm over. Wat je vertelde, klopte. De vorige eigenaren hadden liefde voor de boot en dat is terug te zien. Jij als makelaar had het goed geregeld en was duidelijk in je verhaal wat ons snel deed beslissen. Na de eerste kennismaking was mijn onderbuik gevoel direct goed. Dat heeft mede geholpen dat wij de beslissing zo snel hebben gemaakt. ( binnen 3 uren zo ongeveer)

Ook de overdracht was perfect geregeld de vorige eigenaar heeft ons een zeer uitgebreide uitleg gegeven van alles wat je van de boot moet weten. Dat geeft ons tocht een bepaalde rust en gevoel dit zit GOED.

Mocht ik ook nog voor een andere grotere boot gaan of deze willen verkopen dan meld ik me eerst bij jou.  Nogmaals bedankt namens ons beiden. En wie weet zien we elkaar nog een keer.

Vriendelijke groeten, van Rob en Monique

Sunday, 18 September 2016

Henk Wieman ( JLIB_HTML_CLOAKING ): Aankoop Linssen Vlet

In mei heb ik via Homme een Linssen Vlet aangeschaft. Zijn advies was ongedwongen en eerlijk. De begeleiding verliep correct en vlot. Ook de nazorg was perfect!

Een makelaar die zich onderscheidt door zijn vakmanschap en deskundigheid.  Compliment Homme!! Laughing

 

 

Sunday, 18 September 2016

Frans van der Smissen ( JLIB_HTML_CLOAKING ): Vervolg op verkoop Doerak

Wat mij opvalt als bezoeker van de site is dat relatief weinig mensen hun ervaringen met het kopen/verkopen van hun boot op papier zetten. Nu het vaarseizoen in de richting van het einde loopt wil ik graag nog even kwijt dat de nieuwe eigenaar van "onze" boot een heerlijk vaarseizoen achter de rug heeft. Hij en zijn vrouw (Australiers) hebben een grote ronde door Noord-Nederland gevaren; hebben steden en toeristiche- en cultuurplekken bezocht. Zij schreven mij dat ze zeer tevreden zijn over de aankoop van de boot en al hetgeen door Homme is gedaan om ze tevreden te stellen. 

Als ik de emails nog eens doorlees die zijn gewisseld i.v.m. de verkoop van onze boot krijg ik een heel tevreden gevoel en als ik de reacties lees van de nieuwe eigenaren wens ik nog velen toe zaken te kunnen doen met Homme.

Monday, 22 August 2016

rients sybesma ( JLIB_HTML_CLOAKING ): tryan

Beste Homme,

We gaan morgen voor de tweede keer op vakantie met onze tryan.

Weet je nog de boot die afkomstig was van Fam Mud.

Boot voldoet ons heel erg goed, volgende verbeteringen zijn toegepast, nieuwe vloer, nieuwe railing, nieuwe accu,s en kachel. Volgend jaar september wordt de boot geschildert en komen er nieuwe ramen in.

We zijn dit jaar al zeker 15 keer elk weekend weggeweest, en de waterland is ook verkocht.

We horen vele goede verhalen over je.

Met vriendelijke groeten Fam Sybesma te Boksum

Saturday, 06 August 2016