We have 37 guests and no members online

Subject *
Name *
Email
Content *
 

honderd plus twee is *

 
 
Peter Remme ( JLIB_HTML_CLOAKING ): Kauf Excellent

Ich habe bereits einmal mit Homme verkauft und zweimal ein Boot gekauft.Auch der letzte Kauf war wieder hervorragend von Homme begleitet worden. Auch kümmerte er sich auch um Dinge die nur mittelbar mit dem Kauf zu tun hatten. Homme ist immer erreichbar und neutral. Man fühlt sich einfach sehr gut betreut.Wenn Homme etwas verspricht, hält er auch und Termin wurden auch eingehalten. Ich würde jederzeit mit Homme wieder Geschäfte denn er genießt min absolutes Vertrauen.

Vielen Dank Homme und ich freue mich auf ein baldiges Wiedersehen.

Wednesday, 23 March 2016

Frans van der Smissen ( JLIB_HTML_CLOAKING ): Verkoop Doerak

Na een jaar min of meer vruchteloze pogingen om onze boot te verkopen besloten we eind vorig seizoen de winterstalling op te zoeken en het dit jaar maar weer te proberen. Misschien was de vraagprijs toch aan de hoge kant (tenminste gelet op de markt). Half november j.l. toch nog een reactie uit Duitsland om de boot te komen bezichtigen en wel op 30 december.!?!? Maar ja je moet wat en dus maar weer naar Heeg waar de boot stond. Bleek weer blijdschap om een dooie mus. Je voelt dat aan je water op weg naar huis. Thuisgekomen zat ik mijn email door te nemen en kwam berichtje tegen van Homme Overwijk. Hij stelde zich keurig voor en vroeg onze boot in bemiddeling omdat hij daar geinteresseerden voor had. Wat volgde was een vrij korte maar intensieve periode van wisselingen van mailtjes tussen Homme, een man uit Australie die interesse in de boot had en mijzelf. Al vlot deed de Australier (John) een best redelijk bod en Homme ging aan de slag om daar nog wat meer bij te puzzelen. Een lang verhaal kort gemaakt; John verhoogde zijn bod, ik ging akkoord, Homme maakte een afspraak voor bezichtiging en John kwam met een zoon (uit Boston) op de 18e januari de boot even bezichtigen. Wat grappig is is dat Homme en ik en John op die dag elkaar allen voor het eerst ontmoetten. De sfeer was meteen goed, Er was wederzijds vertrouwen en Homme toonde zich een professioneel en warm mens.

Twee dagen later was de keuring van de boot en zou er worden proefgevaren maar dat laatste kon door ijsgang niet doorgaan. Toch besloot John de koop te doen. Erop vertrouwend dat de geconstateerde tekortkomingen netjes zouden worden hersteld, vertrok John weer naar Melbourne. 

Inmiddels zijn alle zaken in orde gebracht, de boot is betaald en John weet zich verzekerd van een zomer- en winterstalling en kan altijd terugvallen op Homme. 

Het is niet waarschijnlijk maar als ik in de toekomst nog eens naar een boot zou uitkijken weet ik tot wie ik mij wend.  Ik kan met een gerust hart Homme aanbevelen.

Thursday, 11 February 2016

Carol Cavit ( JLIB_HTML_CLOAKING ): Just do it!

Who would buy a boat unseen from the other side of the world?? Trusting Homme's judgement, guidance and integrity, we did just that.  

We arrived from NZ to our sparkling Babro - she really is a beauty, even better than we could have imagined - and we couldn't be more delighted.

Homme's knowledge of boats is impressive and his website presentation is superb, with excellent photos and specs covering every imaginable detail. Any queries we had were answered immediately and very clearly.

After our arrival Homme went far beyond the call of duty to assist us in every way possible.  Always professional, but also such a friendly guy to spend time with, we have no hesitation in highly recommending Homme Overwijk.

We are sincerely grateful for your help and guidance Homme as well as to the previous owner who took such great care of the boat.

Carol & Beni

Monday, 22 June 2015

Herman Tausch ( JLIB_HTML_CLOAKING ): WARM AANBEVOLEN

Een vriend van ons had zijn boot verkocht via Overwijk Jachtbemiddeling. Zijn ervaring met de handelswijze van Homme Overwijk was zeer positief en hij adviseerde ons, bij eventuele verkoop, contact met Homme Overwijk op te nemen. Mond op mond-reclame is toch het beste. Na het moeilijke besluit om onze boot te gaan verkopen i.v.m. de combinatie onderhoud en leeftijd hebben we Homme ingeschakeld.

De eerste ontmoeting van ons met Homme klikte en was positief, we werden goed geïnformeerd en geadviseerd. Een voordeel vonden wij dat de boot in onze thuishaven en winterberging kon blijven liggen zodat ons dierbaar bezit door ons zelf schoon gehouden kon worden en eventueel er mee konden varen. Van dat laatste is niets meer gekomen, drie en halve maand na opdracht van verkoop is de boot vanuit de winterberging verkocht. We zijn zeer tevreden van de wijze waarop Homme de zaak heeft behandeld. De communicatie in de verkooptijd was voortreffelijk.  De laatste afwerking is snel en correct afgehandeld.

WARM AANBEVOLEN.

Monday, 13 April 2015

Bart Kraan, Breukelen ( JLIB_HTML_CLOAKING ): Een goed gevoel

Toevallig kwam ik op deze site omdat ik - ter voorbereiding op de koop van een volgende boot - wat informatie over osmose zocht en ik hierover een zeer informatief artikel aantrof. Een berichtje aan Homme resulteerde in een zeer leuke mail-wisseling waarin ik niet alleen de gewenste informatie over osmose kreeg, maar tevens ongevraagd en geheel vrijblijvend informatie en tips over boten en de aanschaf hiervan in het algemeen. Homme voelt de mensen goed aan en weet zich in te leven, lof hiervoor! Let wel, ik heb nog nooit zaken met Homme gedaan (misschien komt dit nog) en heb geen enkel belang bij het plaatsen van deze post, maar het gevoel dat Homme geeft is goed.

Wednesday, 25 March 2015