We have 35 guests and no members online

Subject *
Name *
Email
Content *
 

honderd plus twee is *

 
 
Dirk en Anneke ( JLIB_HTML_CLOAKING ): Verkoop Kompierkruiser Liberty

Beste Homme,

Nu de Liberty en z’n nieuwe eigenaren de eerste nachtjes met elkaar hebben doorgebracht kunnen we ons project als afgesloten beschouwen. De bank pikt nog een extra rentedag in en vanaf morgen is de Liberty voltooid verleden tijd. Zoals ik je destijds al vertelde was ik danig verzuurd geraakt met mijn toenmalige makelaar. Ik vond dat Liberty niet de aandacht verdiende die nodig was in tegenstelling tot de uitbox van mijn rekening courant bij mijn bank.

Je begon wat aarzelend met de mededeling dat Liberty, rekening houdend met haar leeftijd, (bouwjaar 1978) wel even geduld zou moeten hebben met het vinden van een nieuwe toekomstige eigenaar. Na een grondige eerste inspectie – zo had ik het nog nooit zo beleefd – waarbij het vinden van een hoeveelheid ‘kattenkorrels’ nota bene in de ankerbak de meest merkwaardige trouvaille was, accepteerde je de opdracht met een paar mitsen en maren. Ik zou de door jou gesuggereerde verbeteringen aanbrengen en zodra het voorjaar zich zou aandienen zou jij ‘je stinkende best’ gaan doen voor de Liberty,

Ik heb me de hele winter afgevraagd welke kat zich in de ankerbak had opgehouden, maar toen ik zoals afgesproken de ankerbak schoonmaakte bleek het om verdroogde slib uit het Hofmeertje te gaan dat met de ankerketting was meegekomen en daarmee was ons raadsel opgelost.

Nou, Homme, ‘je best’ hoefde niet eens te stinken, want je bleek ook een goede neus voor de kooppubliek te hebben. Daarbij hebben we van diverse kanten complimenten gekregen voor de prachtige foto’s die je van onze Liberty wist te maken. Daar kwamen de kopers al snel op af en met behulp van kritische keurmeesters, vakkundig begeleid door Homme, was het hele verkoopproces in dik twee weken gepiept.

Met dankbare waardering,

 

Dirk en Anneke

Monday, 14 April 2014

Robert ( JLIB_HTML_CLOAKING ): Koop Waterroos

Homme heeft ons goed begeleid bij de aankoop van de boot. Tijdens de bezichtigingen krijg je alle tijd en mogelijkheden om de boot van binnen en buiten te bekijken en te inspecteren. Heel ontspannen sfeer en niks geen haast. Geen snelle gladde praatjes. Top

Tuesday, 25 March 2014

Martin en Antonette: Koop Elna kruiser

Homme heeft ons perfect begeleid bij de aankoop van onze nieuwe boot. Ook na de koop meedenkend en behulpzaam. Homme Top!!

Tuesday, 18 February 2014

Rein en Inge Jansen ( JLIB_HTML_CLOAKING ): Verkoop Beachcraft

Na 27 jaar gevaren te hebben besloten we onze Beachcraft te verkopen. Doordat eigen inspanningen niet succesvol waren is HISWA makelaar Homme Overwijk in de arm genomen. Homme heeft geen verkoophaven, dat vonden wij prettig, zelf onderhoud plegen in onze vertrouwde jachthaven in Aalsmeer. 

Martin Dijkhuizen, werkend voor Homme Overwijk in de Randstad, heeft de 1e inspectie uitgevoerd en vervolgens de bezichtigingen met aspirant kopers. Homme is gekomen en heeft een prachtige fotoreportage gemaakt.

Alle contacten met Homme,  per e-mail of telefoon verliepen vlekkeloos. Ook de Engelse koper wordt in alle opzichten goed begeleid. 

Homme is betrouwbaar, heeft veel geduld, inzicht en raden hem zeker aan, zowel voor verkoper als koper. Bedankt Homme!

 

Thursday, 05 September 2013

Menno: aankoop eerste boot

Homme Overwijk heeft mij prima begeleid met de eerste boot die ik ooit gekocht heb: een Doerak 780.

Betrouwbare en adequate voorlichting, niet opdringerig en heel prettig. Een aanrader.

Wednesday, 28 August 2013