Onderwerp *
Naam *
Email
Bericht *
 

honderd plus twee is *

 
 
M. ter Braal
Ben op zoek naar een gebruikt schip, jullie site ziet er goed en overzichtelijk uit.Zeer uigebreide foto impressies. TOP

donderdag 01 december 2005

Sophie
Het wordt eentonig: wat een mooie en duidelijke site. En dan als je naar Friesland komt om een boot te bekijken, de boot ligt klaar, de verwarming staat aan en je glijdt door het prachtige friese winterlandschap. Doen: varen in de winter. Onvergetelijk. 
Homme, bedankt

woensdag 30 november 2005

T. Fremouw
Mooie site,Prachtige foto's vooral de beneteau antaris mooie visboot.Mocht u volgende zomer of herfst zo'n soort boot in de verkoop hebben, wilt u dan eens een mail sturen. 
Alvast bedankt.

dinsdag 28 november 2006

Chris en Marian
Hoi Homme,
Hier ook even een berichtje uit het "verre" brabant, Onze boot ligt nu te pronken in Heereveen we hopen dat er mensen gaan komen die graag dicht bij het water zitten, want de Target heeft een fantastische grote open kuip, en ook de rest is tip top in orde. Homme we hebben er vertrouwen in dat het je gaat lukken.
En over je site; alleen maar goeds, mooie foto\'s en een uitvoerige beschrijving van de details aan boord. Het allerbeste ermee. en een welgemeend houdoe uit Prinsenbeek (NB)

zaterdag 12 november 2005

Nico en Jellie
Bewust hebben we gekozen om door bemiddeling van jou onze boot te gaan verkopen. Gelet op je inspanningen, vooral de omvangrijke foto reportage die een volledig beeld weergeeft, een goede keus. Wat voor ons ook heel belangrijk is zijn duidelijke afspraken die worden nagekomen. Hieruit blijkt overduidelijk dat we het geheel gerust aan jou over kunnen laten. Homme Succes

donderdag 10 november 2005