Onderwerp *
Naam *
Email
Bericht *
 

honderd plus twee is *

 
 
Jon Hille ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Wij hebben begin dit jaar dank zij bemiddeling van Homme een erg mooie Saga 27AK aangeschaft. 
We waren al een tijd op zoek naar dit type, maar na een bezoek aan Hemrik waren we eigenlijk op slag verliefd. Dit moest hem worden! De onderhandelingen met de verkoper zijn dan ook vrij snel gestart en met hulp van Homme waren we er binnen een paar weken uit. 
Er moest nog wel het e.e.a. gebeuren, waaronder een onvoorziene uitgave aan de motor, maar Homme heeft dat volledig voor zijn rekening genomen en ook onze wens de kuip en kajuit te laten betimmeren heeft hij opgepakt en dat is met wat vertraging uiteindelijk ook gelukt en erg mooi geworden. 
 
En nu, het eerste vaarseizoen inmiddels al weer achter de rug, hebben we nog steeds contact over het schip, en is Homme altijd bereid vragen te beantwoorden of advies te geven. 
 
Dat mag best gezegd worden, want dit soort service kom ik in iedergeval niet vaak meer tegen! 
 
Ik zou dan ook zo weer met Homme in zee gaan en een ieder die mij zou vragen waar te beginnen met zoeken naar een nieuw schip: hier!

maandag 05 december 2011

Joop Ruesink ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Sinds een maand zijn wij eigenaar geworden van een super van craft,dankzij de prettige bemiddeling van Homme. 
Niet alleen zijn site maar ook zijn houding en inzet is zeer correct,zowel voor koper als verkoper, m.a.w een echte bemiddelaar. 
 
Alles bij elkaar hebben wij een goed gevoel overgehouden aan de samenwerking, en kunnen wij andere kopers of verkopers Overwijk jachtbemiddeling aanraden. 
 
Wij wensen Homme met zijn bedrijf veel succes in de toekomst.

maandag 28 november 2011

A Swart ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Door de uitgebreide documentatie en de zeer duidelijke foto´s zijn we in contakt gekomen met Overwijk,waar we een zeer fraaie Ten Broekekruiser hebben gekocht. 
We hebben Overwijk leren kennen als een betrouwbaar en eerlijke bemiddelaar waar goed zaken mee is te doen. 
 
A.Swart

zondag 30 oktober 2011

Frank Lever ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Deze zomer heb ik (61) voor het eerst van mijn leven gevaren en ben ik voor het eerst booteigenaar geworden. Wij hebben veel boten bekeken en zodoende met veel verkopers en makelaars kennisgemaakt. Bij Homme kregen wij het gevoel dat wij als betrekkelijk 'kleine klant' toch serieus werden genomen. Nooit gaf hij ons het idee dat hij het liefst door wilde naar een volgende klant toe, hij nam zoveel tijd als nodig was om onze (vele) vragen te beantwoorden. Als starters hebben wij zijn kijk op onze situatie en zijn advies zeer gewardeerd. Wij hebben een Aquanaut 750 van hem gekocht en zijn er nog steeds verliefd op. Dankje Homme!

maandag 24 oktober 2011

Ronald Keijman ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Vorige maand heb ik via deze site bij Homme een boot gekocht. Het is een Favorite 850 OK AK geworden. Het is een prachtige boot die uitstekend vaart en ook nog eens is voorzien van veel extra's en ook nog eens voor een héél redelijke prijs.Ik heb hier heel veel geluk mee gehad omdat de boot ook al eens eerder dit jaar via Homme te koop werd aangeboden.Om gezondheidsredenen heeft de vorige eigenaar de boot na nog geen heel vaarseizoen weer in de verkoop gedaan. Ik zag toevallig de boot opmarktplaats en werd voor meer info doorverwezen naar deze site. Ik was de eerste die belangstelling had -de boot was net een uuur in de verkoop- en heb meteen een afspraak met Homme gemaakt om hem te bezichtigen.Daarna liep de aankoop van de boot ook snel.  
Tijdens het hele aankoopproces heeft Homme enorm zijn best gedaan en niets was hem teveel. Deze man is nuchter, vriendelijk en behulpzaam. Mijn ervaringen met Homme kloppen exact met het beeld wat hier in het gastenboek van hem wordtneergezet. wo Dit is gewoon een hele verademing met hetgeen ik in de watersportwereld heb meegemaakt. Het is mij zelfs overkomen dat ik hoge rekeningen moest betalen aan een bedrijf in Heegvoor werkzaamheden waarvoor ik geen enkele opdracht had gegeven. Ik moest wel betalen anders zou ik mijn boot niet meer terugkrijgen. Als je dan met Homme in aanraking kom dan is dat erg plezierig. Ik kan hem en zijn bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen. Homme ga vooral op deze manier door! 
 
Ronald Keijman 
te Rhenen.

zondag 14 augustus 2011

leo wallage ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
http://www.leowallage.com/
Het was voorjaar 2007. Homme was net met zijn bedrijf begonnen en ik wilde een boot kopen. Het lukte niet, maar dat lag meer aan mij dan aan Homme. 
Mijn vrouw was herstellende van drie rugoperaties en de boot moest zo weinig mogelijk opstapjes, afstapjes en trappetjes hebben en de Dolmankruiser, die we bekeken, viel buiten de boot om het zo maar eens te zeggen. We kwamen uiteindelijk via elders terecht in een door de voormalige Otterwerf gebouwde Cascade 980 OK, bouwjaar 1980. Ik bleef echter contact met Homme houden, al was het alleen maar vanwege zijn buitengewoon professionele site. Toen we onze “Queen Mum” dit voorjaar gingen verkopen heeft Homme zich vanaf het begin zeer intensief ingezet en de boot aan vele belangstellenden getoond. Hij had nogal wat kritiek op nogal wat punten - terecht - en hij heeft me flink aan het werk gezet. Binnen twee maanden was het schip verkocht en het dobbert nu ergens in Zweden, nadat de nieuwe eigenaar hem daar naar toe heeft gevaren. 
Ik heb Homme leren kennen als een uiterst conscientieuze scheepsmakelaar, behoorlijk eigenwijs, zeker niet zonder humor en ik bewaar de beste herinneringen aan hem! Sa is’t en net oars! 
 
Leo Wallage, Dinxperlo, juli 2011.

vrijdag 12 augustus 2011

Simon
Ik vind het knap dat je in zo´n korte tijd je zo op een juiste en correcte wijze in de markt hebt gezet. Pluspunt is dat je niet een dure verkoophaven hebt daardoor kan je veel flexibeler in de markt staan. Succes Simon

woensdag 27 juli 2011

Janine Luiting
Dag Homme, 
 
We zijn heel blij met de verkoop van onze boot. We hebben de vriendelijke contacten zeer op prijs gesteld. Je bent zeer volledig geweest in de presentatie van de boot en we hebben door jouw manier van zaken doen steeds veel vertrouwen gehad dat de verkoop bij jou in goede handen was. Je hebt de drie V's dus volledig waargemaakt! We zullen je aanbevelen bij een ieder die een boot wil (ver)kopen. Het gaat je goed! 
 
Mvg, Janine Luiting

zondag 17 juli 2011

Jan de Boom ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Beste Homme, langs deze weg willen Magda en ik je bedanken voor je inzet de afgelopen maanden voor de verkoop van onze boot. Uiteraard is het je werk maar dat extra beetje inzet en het geduld wat je hebt geeft toch de meerwaarde van Overwijk jachtbemiddeling. De boot is vlot verkocht en we zijn blij dat we jou in de arm genomen hebben en dat tegen een redelijk marktconform makelaarscourtage. indien we overwegen een andere boot te gaan kopen zullen we zeker weer bij je aankloppen. Met vriendlijke groet, Jan en Magda de Boom

zaterdag 11 juni 2011

Loek Klingenhever ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Hallo Homme 
 
Ik wil je, ook namens mijn vrouw, heel hartelijk bedanken voor de goede samenwerking en snelle afhandeling van de verkoop van de boot.  
En bovendien de geweldige fotopresentatie. Fijn dat het zo snel is gegaan. 
 
Hartelijke groeten van Loek&Wil Klingenhever

maandag 09 mei 2011

Peter Remme ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
:)  
Ich habe bei Ihnen ein schönes Boot gekauft (Abends um 22.15 Uhr) Ihnen war nichts zuviel und Sie haben sich sehr sehr für die Sache eingesetzt. Ich würde immer wieder bei Ihnen ein Boot kaufen und möchte nachmals DANKE sagen. 
Es war mir ein Vergnügen mit IHnen zusammen zuarbeiten. 
Mit freundlichen Grüßen 
Peter Remme

maandag 02 mei 2011

John and Edith
Homme Overwijk states and maintains that his boat brokerage business is conducted with Integrity, Reliability an in a Thrustworthy and Friendly manner. Well, I can assure all, that through my dealing with Homme, I for one feel he does in fact meet all the aforementioned criteria.  
I was the purchaser of a boat from Homme, not the vendor, but I was nevertheless afforded all courtesies. Homme is extremely knowledgeable when it comes to boats and boating, which as can be seen, is a godsend when buying a vessel. Especially when the vessel purchased in a foreign country and you don't speak the language. Nothing seems too much trouble for Homme, he took all the stress out of buying a boat, by organizing everything, i.e. sea trials, delivery of the vessel bij sea, cranage, boat survey, moorings, insurance, hotels, maintenance and repairs. He even chauffeured us from the railway station to our marina, plus, we used Homme's banking facilities in Holland to transfer thousands of pounds sterling into euro's, enough to cover all transactions. He also took my wife and I shopping in his own time!  
After approximately a year we decided to ship our boat from Holland to the U.K. Here again, Homme supervised and oversaw all aspects of the transportation operation, to-wit, all relevant export paperwork, cranage, lorry loading, ferry transportation and security. Also he provided pictorial evidence of good working practices conducted through-out the whole shipping and all other operations. 
So, as I was afforded excellent service trough-out all my transactions and dealings with Homme, i will, when the time comes, definately sell my boat through Homme Overwijk. 
 
In conclusion, I would advise that for anyone looking to buy or sell a boat, then I would 'Highly Recommend' that they contact Homme Overwijk. 
 
John and Edith 
Norfolk, England

vrijdag 14 januari 2011

Rien de Bruijn ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Hartelijk dank voor de gegevens van de Beijnes Waterlander inderdaad erg compleet en wij zullen er zeker ons voordeel mee doen tijdens onze restauratie. Prima service :grin en succes met verdere verkoop. Als ik nog gegevens tegenkom zal ik die u zeker mailen/ toesturen 
Met vriendelijke groeten, 
Rien de Bruijn

maandag 13 september 2010

Frank and Lisbet Jak ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
After a long summer with many things to consider and many decisions to make, we now have our dream boat. It's a great boat, and we just love it. It's been a long proces, but thanks to you, Homme, it's been a very positive experience. We haven't had a steel boat before, så many things have been new to us, and we have been very grateful for all your good advice concerning the things we wanted installed and fixed. We have trusted you all the way, and you certainly haven't let us down. You and your good mechanic, Willem, have done a great job, and we are very pleased with the result and the whole process. 
Wishing you and your family all the best 
 
Met vriendelijke groet :-) 
 
Frank and Lisbet Jakobsen

woensdag 08 september 2010

Marten en Maartje Halbertsma ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Homme, voor de bemiddeling en verkoop van onze blauwe hand willen wij jou hartelijk dank zeggen. Wij hebben een fijn contact gehad. Wij wensen je prive en zakelijk heel veel geluk

zaterdag 03 juli 2010

Fam Jalving ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
;) Hallo Homme we kunnen het niet laten even weer op jou site Prima hoor!! 
Langs deze weg willen we jou alsnog wederom bedanken voor de verkoop van onze agder, is prima gegaan best kans dat de volgende boot via jou wordt gekocht vertrouwd en eerlijk ga zo door, wij kunnen noch niet kiezen. veel succes Toon en Gre

vrijdag 11 juni 2010

Jan en Elly ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
hartelijk bedankt voor het verkopen van onze 'aquanaut'. 
we zijn erg tevreden hoe het allemaal gegaan is! 
we wensen je nog veel succes toe verder en als we ooit weer een boot gaan kopen, weten we je te vinden... 
 
hartelijke groeten Jan en Elly Jongsma

donderdag 22 april 2010

Mart van der Sloot ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Ik heb bijna een jaar geleden, een in mijn ogen prachtig schip, gekocht bij Homme.  
 
Dat de onderhandelingen wat lang duurde, lag zeker niet aan Homme. Hij heeft zich voor 100% ingespannen om de zaak tot een goed einde te brengen. Hierbij heeft hij correctheid in een hoog vaandel staan. Een zeer actieve bemiddelaar aan wie U met een gerust hard de verkoop van uw boot kunt overlaten,

maandag 22 februari 2010

familie van Dijk ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
We hebben al eens contact gehad voor het kopen van een boot. En dat is heeeel goed gelukt hartelijk dank daarvoor, we gaan er nu de vierde zomer mee tegemoed. 
Het is een doerak 8,50 en hij doet het nog steeds heeeel erg goed, we zijn nu inmiddels 73 jaar hoe lang nog weet ik niet maar als het niet meer gaat mag u hem zeker weer verkopen maar dan voor ons. 
 
Ik vind uw presentatie heel er goed en duidelijk keurige foto's er bij echt subliem! Kunnen er echt een hoop een voorbeeld aan nemen. Mag ook wel eens gezed worden vind ik. want dat laat bij een hoop te wensen over. 
Ga voor al zo door en mocht hiet bij ons niet meer zo lukken dan hoort u dat zeker van ons. 
 
En blijf voor al de presentaties van boten wel sturen . 
Je weet maar nooit ....toch ?????. 
 
en nogmaals hartelijk dank 
 
Familie van Dijk, Emmeloord

vrijdag 19 februari 2010

Rob Gomersall
Homme was very helpful in assisting me in my descisions about the correct boat for me. he replied quickly and with useful comments.

vrijdag 19 februari 2010