Onderwerp *
Naam *
Email
Bericht *
 

honderd plus twee is *

 
 
Pieter v Groenewoud ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Ik ben nog geen klant bij dit bedrijf, maar overweeg toch een jachtmakelaar in te schakelen voor de verkoop van ons schip. Dan is een gastenboekinzage best belangrijk. Makelaars zijn er genoeg, maar betrouwbare ? Ik ga het bij Homme eens proberen.

maandag 09 november 2009

Thom & Lucy Zuidinga ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Hallo Homme, gefeliciteerd met het enorme aantal bezoekers op jou site, ook al heb je onze boot tot volle tevredenheid van onze kant, verkocht, wij blijven regelmatig jouw site bekijken want hij is echt het bekijken waard. Homme ga zo door, kwaliteit en service worden gewaardeerd door kopers en verkopers. 
Veel succes, 
Thom & Lucy

zondag 25 oktober 2009

Siebe en Annie
Geachte heer, 
Naar aanleiding van de verkoop van ons schip, welke tot volle tevredenheid door u is behartigd.  
Hiervoor onze welgemeende dank. Doch volgens afspraak, "de koffie staat klaar met gebak" is nog steeds van kracht. Wij wensen u nog veel succes met de bemiddeling van boten. 
Met groeten van Siebe en Annie

dinsdag 29 september 2009

Fam. Zeelt ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Beste Homme,dank voor de goede service die je ons bij de aankoop van de Beijnes gegeven hebt. De Beijens was voor ons een alternatief voor de boot die wij in eerste instantie dachten te gaan kopen. Op ons vezoek toonde je de Beijnes en we waren direct verliefd. Jouw aanbod is overigens kwalitatief dik in orde. Fijn ook dat je de tijd voor je klanten neemt, regelt wat regelt moet worden en je prima aan de afspraken houdt. Je hebt hart voor de boten en dat straal je uit. Hou deze bedrfijfsfilosofie overeind dan komt het goed. Mocht het ooit tot een ander aanschaf komen, dan komen wij eerst bij jou kijken.

zondag 06 september 2009

Fam. Bolt ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Sinds kort zijn wij de trotse(!) eigenaren van de Braassemkruiser. Een schip uit de “stal” van Homme. We waren al een tijdje in contact met Homme, eerst moesten we natuurlijk onze “oude” boot verkopen. Met een aantal tips van Homme is dat gelukt binnen 8 weken. Gelukkig, de Braassemkruiser was er nog. De boot die ons zo aansprak door de ruimte, en doordat er geen gangboord rondom de kuip zit. Maar ja, wat hadden wij nou verstand van een boot met dieselmotor terwijl we alleen maar polyester gewend waren met een buitenboordmotor? Homme vertelde ons in alle rust de alle ins en outs. Niet alleen doet Homme de 3 V’s eer aan, ook de R & G van Rust en Geduld horen helemaal in dat rijtje. 
Ook na de koop kregen we een uitgebreide Braassemkruiser Clinic van Homme. Geen fast-selling bij Overwijk maar liever wat meer tijd er in steken, dat is één van de visies. Voor ons is Overwijk dé partner voor verkoop, aankoop en bemiddeling, nu en in de toekomst. Eén kanttekening hierbij; de kans dat we op korte termijn weer zaken gaan doen met Homme is wel erg klein, want een boot uit deze stal koop je voor nu en de lange toekomst. Wie weet doen we ooit nog eens zaken met je dochter. 
Voor een ieder die twijfelt? One life, life it! ( maar dan wel met de juiste partners…)

woensdag 15 juli 2009

Stelwagen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Homme 
 
Wederom een mooie Beijnes 
hoop dat deze net zo vlug gaat als de onze (Oeverloper)mooi detail dat deze ook in Burgum ligt 
 
groeten Jaap

maandag 29 juni 2009

Carol Cavit ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
The day I discovered Homme's website I could not help being very impressed with the detailed boat specifications and the range of photographs shown and have not found another site giving such thorough detail. I have dealt with Homme via email over the last few months, his replies are immediate, his approach is professional yet friendly and I highly recommend using his excellent services.  
Carol Cavit

zaterdag 25 april 2009

Beni Ronald Jones ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Having spent 4 days looking at boats with Homme I found him to be an honest, helpful and straight up and down person, who has a great knowledge and experience of Dutch boats. He is very thorough, which is reflected in his web page. He is also very patient and willing to listen. Apart from the above he speaks very good English and offers a complete package in terms of all relevant paper work. I have no hesitation in recommending Homme to anyone seeking to buy a boat in Holland. 
Beni Jones

zaterdag 25 april 2009

Ron Hoogkamp ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Ook in moeilijke tijden en met een minder courant schip is het je gelukt om die van ons te verkopen. Dit niet in de laatste plaats omdat je je bent blijven inspannen om kopers te vinden en te begeleiden maar ook omdat je voor de kopers een reeel en eerlijk beeld hebt geschetst. De overdracht heeft inmiddels in goede harmonie en naar beider tevredenheid plaats gevonden.  
 
Dank je wel en veel succes met je bedrijf. 
 
Ron Hoogkamp

donderdag 23 april 2009

AllCars Service ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
http://www.allcarsservice.nl/
Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter . 
Dank voor het vertrouwen in de afgelopen tijd. 
geniet van de komende tijd  
Vr Gr Ewitt Kerkman  
All Cars Service

woensdag 25 maart 2009

Wim van der Ven ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
http://members.home.nl/wjmvdven/
Een geweldig mooie site. Actueel, informatief. Een plezier om hier doorheen te lopen. Vriendelijke vaargroet, Wim.

zaterdag 28 februari 2009

Henk Boer ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
In uw nieuwsbrief trof me uw opmerking over het mooier voorstellen van de te verkopen boot dan ie in werkelijkheid is. 
 
Ter bevestiging een verhaaltje waar u misschien wat aan heeft als tegenprestatie voor de gratis nieuwsbrief (die ik met plezier lees vanwege uw betrokkenheid en persoonlijke noot). 
 
Twee jaar geleden wilden wij onze 8,6m Altena inruilen tegen een iets grotere boot met meer luxe. Acht jaar geleden hadden we een Altena zo goed als casco gekocht, zwaar verwaarloosd. Elk jaar wat investeren maakte het tot een leuk bootje tot het noodlot toesloeg: motor total-loss. We kochten een andere motor, die totaal versleten bleek te zijn, voor 5000 euro. De hierop volgende procedure wonnen we maar dat duurde anderhalf jaar en u wilt niet weten hoe snel een boot van je afgaat als je er niets aan doet. Uiteindelijk dus een echt gereviseerde motor erin, het schilderwerk ingehaald en het afwerkplan voortgezet. Vrouwlief wilde veel meer luxe dus keken we wat rond. We kregen op een advertentie een Tjeukermeerkruiser voor erg weinig aangeboden, het te verwachten werk konden we zelf dus kopen die handel. De Altena moest toen verkocht worden en daar gaat dit verhaal om. 
 
Wijs geworden door de ervaringen tijdens onze zoektocht (boten van bijna 30.000 euro met totaal doorgerotte ramen, kapotte motoren, indelingen uit het jaar nul, versleten bekleding, tjonge wat een ramp en wat een bevreemding dat mensen zoveel voor een volledig verwaarloosd scheepje durven vragen) heb ik foto's genomen en een advertentie gezet. En precies vermeld hoe de zaken ervoor stonden. Weet u wat? In drie weken tijd stond het gevraagde bedrag op onze rekening en de opmerking van de vrouw van het echtpaar herinnerde me ik me toe ik uw stukje las: "Dit is de eerste boot die precies zo is als in de advertentie gezegd is".  
 
Natuurlijk is een Altena een prachtig schip, stoer en superdegelijk. Een lust voor het oog. Maar toch.... die mensen kwamen uit Den Helder naar Woerden om te kijken en troffen precies de boot aan die ze verwachtten.  
 
Het beste verkoopargument. U heeft het goed. 
 
Succes met uw handel.

woensdag 18 februari 2009

Liesbeth Brinksma
Hoi Homme en Inge, 
 
Fan herte lokwinske mei de berte fan jimme famke. 
Alle goeds foar 2009 !!! 
 
Groetnis fan Pieter Anne en Liesbeth Brinksma en de jongens ut Langwar.

dinsdag 30 december 2008

Tiny en Theo Pieters ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Hallo Homme, 
 
Van harte gefeliciteerd met je prachtige dochter. 
 
Groetjes Tiny en Theo Pieters van de Fermate

donderdag 25 december 2008

Klaas en Gea Stuurwold ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Homme en Inge, 
 
Fantastisch, van harte gefeliciteerd met zo'n prachtige dochter!!! 
 
met vriendelijke groet, 
Klaas en Gea.

dinsdag 23 december 2008

hcorver ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Reeds een ruime maand geleden is "mijn" stevenvlet dan overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Ik ben erg blij met het feit dat de boot een goede nieuwe enthousiaste baas heeft gevonden, dankzij de inspanningen van Martin Dijkhuizen. Ik kan hierbij aan toevoegen dat ik zeer tevreden ben over de bemoeienissen van de fa. Overwijk . Mijn reactie is door mijn drukte wat laat maar zeer gemeend. 
Vriendelijk dank en succes met de firma. 
Henk Corver jr

donderdag 11 december 2008

Henkjan Meijers ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Toevoeging onterechte kritiek 
 
In al mijn irritatie omtrent het bericht van de ‘bezoeker’ ben ik vergeten te melden, dat wij met Homme GEEN zaken hebben gedaan. Onze boot heeft enige tijd te koop gestaan bij Homme, maar wij hebben zelf de boot verkocht, aan een persoon die al langer geïnteresseerd was. 
Hiermee wil ik graag aangeven dat mijn reactie zuiver geboren is uit het feit dat de kritiek zeer onterecht is en ik beschouw mijzelf dan min of meer ook als een objectieve deelnemer.

zaterdag 06 december 2008

Henkjan Meijers ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Beste Homme, 
 
Onterechte kritiek 
 
Ik zat, onder het genot van een glaasje wijn, jouw gastenboek te lezen. Tot mijn verbazing las ik het al gedateerde bericht op 30 maart 2008 van een ‘bezoeker’. Ondanks dat er al vele maanden zijn verstreken, ga ik er toch op reageren, omdat de kritiek meer dan onterecht is.  
Waarschijnlijk is de bezoeker zelf makelaar en ondervindt hij of zij veel last van de nieuwe generatie botenverkopers. Dat is een generatie, die zich wel inzet voor klanten en potentiële kopers. Dat doen zij zonder een arrogantie ten toon te spreiden waar je het Sneekermeer mee kan vullen, zoals menig, zichzelf gerenommeerd (dit bijvoeglijk naamwoord wordt door de schrijver ook nog eens verkeerd gespeld in zijn bericht) makelaar noemend, wel doet.  
In onze zoektocht naar een nieuwe boot zijn we ze vaak tegen gekomen; de iets te vettige veertiger, zittend achter zijn meer dan mooie bureau, al dan niet sigaren rokend. Echter met geen enkele belangstelling voor zijn potentiële klant. En in onze zoektocht was ik niet de enige, die dit ondervond. Hierbij wil ik ook graag opmerken dat ik ook prima, inderdaad gerenommeerde, wel geïnteresseerde makelaars ben tegengekomen, maar die kan ik op een hand tellen. 
Tranentrekkend zijn de advertenties van menig makelaar, waar soms een enkele foto en 3 regels tekst de aangeboden boot moeten gaan verkopen. Die arme bootbezitter, die heel zijn ziel en zaligheid in de schoot van dit soort makelaars heeft gelegd. Marktplaats is een van de meest bezochte internetsites van Nederland, indien het om vraag en aanbod gaat. Dus als je publiek wilt trekken voor je aanbod, moet je daar zijn. Mensen komen dan op jouw site terecht, waar ze een zeer complete omschrijving in woord en beeld van het schip aantreffen. En, een consument gaat alleen kijken als hij of zij geïnteresseerd is! Ik zoek namelijk wel eens een nieuwe auto, maar ga alleen op de site van Ford of Opel kijken en niet op die van BMW. 
Homme, ga vooral door met de goede manier van zaken doen. En ik hoop, dat je er nog meer succes mee gaat behalen, want dat verdien je namelijk doordat je hard werkt, iedereen respect toont en staat voor wat je zegt.  
Stiekem hoop ik dat deze bezoeker mijn verhaal leest en zich nog eens achter zijn oren krabt en zich realiseert dat hij een zeer respectloos verhaal, gebaseerd op niets in het gastenboek van een goede makelaar heeft geplaatst. 
 
Henkjan Meijers (Agder 840)

zaterdag 06 december 2008

B
Ik heb vorig jaar via jullie een boothuis gekocht in Burgum en ben over de gang van zaken hartstikke tevreden. Wat betreft de annonieme reactie op jou site, vast een jaloerse concurent.

woensdag 26 november 2008

Hugo Rombout ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Aan Martin, 
Het begrip en de steunbetuigingen bij het overlijden van mijn vader die ik van U mocht ontvangen hebben me goed gedaan. Dit geeft aan dat we niet te doen hebben met koele financiele bemiddeling, maar met warme menselijke handelingen. Bedankt ! 
Het leven gaat door ! Na het verlies van mijn zwager en mijn vader binnen 5 weken, hebben we besloten om de Stevenvlet vanuit Weesp naar haar thuishaven over te varen. Henk (vorige eigenaar) had ons aangeboden om ons een stukje te begeleiden tot Gouda. Een heel mooie geste die we in dankbaarheid hebben aangenomen. Vervolgens zijn we via de grote rivieren afgezakt naar Steenbergen. Zaterdagavond was het dan zover. Rond 18:30 u onze boot netjes aangemeerd. Vele felicitaties vielen ons ten deel, en enkele vrienden van het cafe Z'Onderzeil kwamen ons helpen ! Klasse ! 
Tijdens de overvaart nog geregeld contact gehad via het mobieltje met Martin en ook met Henk.( Denk je nog om de schroefas te smeren..) Allemaal heel fijn en gaf ons zo'n goed gevoel. 
Henk en Martin, heel hartelijk dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Dit alles past bij een heel professionele , vriendelijke en vooral warme menselijke bemiddeling. Succes met je bedrijf. 
Groetjes, Hugo en Ina

dinsdag 18 november 2008