Onderwerp *
Naam *
Email
Bericht *
 

honderd plus twee is *

 
 
Martin en Antonette: Koop Elna kruiser

Homme heeft ons perfect begeleid bij de aankoop van onze nieuwe boot. Ook na de koop meedenkend en behulpzaam. Homme Top!!

dinsdag 18 februari 2014

Rein en Inge Jansen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Verkoop Beachcraft

Na 27 jaar gevaren te hebben besloten we onze Beachcraft te verkopen. Doordat eigen inspanningen niet succesvol waren is HISWA makelaar Homme Overwijk in de arm genomen. Homme heeft geen verkoophaven, dat vonden wij prettig, zelf onderhoud plegen in onze vertrouwde jachthaven in Aalsmeer. 

Martin Dijkhuizen, werkend voor Homme Overwijk in de Randstad, heeft de 1e inspectie uitgevoerd en vervolgens de bezichtigingen met aspirant kopers. Homme is gekomen en heeft een prachtige fotoreportage gemaakt.

Alle contacten met Homme,  per e-mail of telefoon verliepen vlekkeloos. Ook de Engelse koper wordt in alle opzichten goed begeleid. 

Homme is betrouwbaar, heeft veel geduld, inzicht en raden hem zeker aan, zowel voor verkoper als koper. Bedankt Homme!

 

donderdag 05 september 2013

Menno: aankoop eerste boot

Homme Overwijk heeft mij prima begeleid met de eerste boot die ik ooit gekocht heb: een Doerak 780.

Betrouwbare en adequate voorlichting, niet opdringerig en heel prettig. Een aanrader.

woensdag 28 augustus 2013

hans hansen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): aankoop bloemsma kotter

Als koper ben ik onder de indruk van de goede en uitgebreide beschrijving van de boot en de kwaliteit van de vele foto's. Dit stak met kop en schouders uit boven het werk van andere makelaars dat wij mochten zien bij onze speurtocht naar een passende motorboot. We hopen nog lang niet aan verkopen toe te komen; maar komt die tijd dan weet ik waar ik moet zijn.

zondag 18 augustus 2013

L. Engelen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): verkoop Langenberg 880 cabin

In deze tijd is het niet gemakkelijk om een boot te verkopen; echter als alle ingredienten kloppen - prijs - kwaliteit - verhouding en last but not least een goede bootbemiddelaar dan moet het toch lukken. Zo ook bij onze boot: binnen 2 maanden verkocht door Homme Overwijk!

Wij hebben een zeer plezierige ervaring overgehouden aan de samenwerking met Homme en kunnen hem dan ook met recht recommanderen aan  iedereen die van plan is zijn of haar boot van de hand te doen.

Bij een eventuele toekomstige transactie zouden wij zonder twijfel weer kiezen voor bemiddeling door Homme Overwijk.

maandag 15 juli 2013