Jachtbemiddeling

button jachtbemiddelingAlleen de allermooiste en best onderhouden boten in hun klasse!

Overwijk Jachtbemiddeling is een bedrijf met een schitterende collectie schepen in alle prijsklassen. Het bedrijf draait prima en heeft al een flink aantal schepen een nieuwe eigenaar gegeven. Het succes is mede te danken aan de afwijkende werkwijze in vergelijking met veel andere jachtbemiddelaars. Het allerbelangrijkst is dat wij enkel boten verkopen waar wijzelf enthousiast over zijn en volledig achter staan. Dat zijn dus geen boten met achterstallig onderhoud of met grote gebreken of mankementen. Wij bezitten de kennis om de boten vooraf grondig te inspecteren en maken daar dan ook gebruik van. Daarom vindt u bij ons alleen het neusje van de zalm!

Bemiddeling vanaf eigen ligplaats; een groot voordeel

We beschikken niet over een eigen verkoophaven. Uit nood geboren maar van de nood een deugd gemaakt. Veel van onze opdrachtgevers willen hun schip niet tentoonstellen en showen aan horden kijkers die zich hoofdzakelijk oriënteren en op korte termijn geen koper worden. Bovendien heeft de eigenaar er geen zicht op en de mogelijkheid om het schip zelf te blijven onderhouden en schoon te houden is veel geringer. Wij laten de schepen op hun eigen plek liggen en begeleiden de geïnteresseerden persoonlijk bij een bezichtiging.

Voordelen voor u als eigenaar:

  • U kunt uw boot gewoon gebruiken en kunt hem bijhouden. Bijkomend voordeel is dat de boot daardoor ook in goede conditie blijft
  • Toezicht houden is voor u veel gemakkelijker
  • De boot wordt alleen bezichtigd door serieus geïnteresseerden en altijd onder begeleiding van de bemiddelaar.
  • U bent ons geen extra ligplaatskosten verschuldigd zoals in veel verkoophavens wel het geval is
  • De courtage is lager dan bij jachtmakelaars met een verkoophaven


Serieuze belangstelling door de allermooiste foto´s en eerlijke omschrijving van de boot

Om te voorkomen dat belangstellenden bij een bezichtiging voor verrassingen komen te staan wordt op de website al een zeer gedetailleerde en vooral ook eerlijke omschrijving van het schip gegeven. Daarnaast krijgt de bezoeker een uitstekende indruk van de boot door de uitgebreide fotopresentatie. Deze is uniek in Nederland door zijn formaat en gedetailleerdheid. Bezoekers weten dus wat hen te wachten staat en zijn altijd serieus geïnteresseerd.

No Cure, no pay

Indien wij uw boot niet verkopen binnen de vooraf gestelde termijn dan bent u ons helemaal niets verschuldigd. Vroeger was dit gebruikelijk in de gehele branche maar tegenwoordig wordt het steeds minder toegepast. Wij zijn overtuigd van onze kwaliteiten en de verkoopkansen van uw boot en durven het daarom nog wel aan!

De 3 V's; Volledigheid, Vriendelijkheid en Vertrouwen

Transparantie is onze doelstelling! We hebben namelijk niets te verbergen en willen onze klanten laten delen in onze werkwijze. Deze werkwijze is gebaseerd op de drie V’s: Volledigheid, Vriendelijkheid en Vertrouwen. In al onze werkzaamheden en contacten komt dit tot uiting.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Indien u belangstelling heeft voor een boot kunt u contact met ons opnemen. Via email is mogelijk maar een telefoontje wordt op prijs gesteld. U krijgt antwoord op al uw vragen, er wordt niets verzwegen. Eventueel wordt een afspraak gemaakt voor een bezichtiging. Indien u een boot wilt verkopen en door ons wilt laten bemiddelen neem dan ook contact op. We zoeken altijd goed onderhouden en nette schepen die passen in ons aanbod. Ook als u een boot zoekt kunnen wij u van dienst zijn. Al diverse keren hebben we met een goed resultaat een passende boot voor klanten gevonden. Bel dus gerust!

Tot slot

Heeft u ervaringen met ons bedrijf, bent u klant of wilt u een boot kopen? Of bent u een belangstellende die onze website heeft bekeken? Laat uw commentaar, ervaringen of kritische noot achter in het gastenboek en deel dat met anderen.