Historie 2017

Homme Overwijk is zijn hele leven al aan het water verknocht. Vanaf zijn eerste levensjaar trekt hij met  zijn ouders of pake en beppe in hun Hoekstrakruisertje de Friese Meren op. In de jaren '90 wordt dat kruisertje overgenomen door zijn ouders. In 2002 willen zij echter wat groters en wordt een Pikmeer 950 hun nieuwe schip. De Hoekstra moet natuurlijk nog wel worden verkocht. Het scheepje lag jaren te koop bij een jachtmakelaar maar verkoop bleef uit.

Homme vraagt aan de betreffende jachtmakelaar of hij de boot mag verkopen. Dit verloopt succesvol en smaakt naar meer. In de zomer van 2005 wordt een eigen website gebouwd. De eerste boten zijn snel verkocht en Overwijk Friese Boten Jachtbemiddeling is een feit.

Voor Homme is dit het moment om zijn toekomstplannen bij te stellen. In mei 2006 neemt hij ontslag bij het Ministerie van Landbouw en gaat zich voor de volle 100% richten op de verkoop van mooie boten in vrijwel geheel Nederland.

In de loop der jaren wordt steeds vaker een beroep gedaan op het bedrijf om ook te bemiddelen bij aankopen van boten. Bovendien vragen veel booteigenaren om advies bij werkzaamheden en om begeleiding en coördinatie bij de uitvoering daarvan. Ook taxaties worden een onderdeel van de inmiddels uitgebreide dienstverlening.


De naam van het bedrijf verandert in 2012. Het bedrijf gaat verder onder de naam Overwijk Jachtbemiddeling en internationaal wordt de naam Overwijk Yachtbrokerage gevoerd. Het logo ondergaat een kleine verandering. Verder wordt het bedrijf officieel HISWA-jachtmakelaar en is Homme Overwijk sinds 2017 ook gecertificeerd EMCI- jachtmakelaar.

advertentie boten

Zeer fraai schip met volledige uitrusting en in uitstekende staat. De zeer betrokken eigenaar heeft er voor gezorgd dat de boot niet is verouderd maar helemaal uptodate is. Onlangs voorzien van een nieuwe genua. nieuwe accu's en nieuwe antifouling. Met recht een topper!

 

Klik hier voor alle specificaties en duidelijke schermvullende foto's op onze website

 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met H. Overwijk (0858 773 864) of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Belangrijk! Waarom kiezen voor Overwijk Jachtbemiddeling?

 

Wij bemiddelen alleen in mooie en goede boten zonder achterstallig onderhoud. Vooraf wordt iedere boot grondig bekeken en kritisch geïnspecteerd. Alle boten worden uitgebreid en eerlijk omschreven. Met de talloze duidelijke foto's willen we u een goede indruk geven zodat u bij een bezichtiging niet voor verassingen komt te staan.

 

Ons motto: Volledigheid, Vriendelijkheid en Vertrouwen!

Uw aanmelding is geslaagd

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief!

Uitschrijving nieuwsbrief

U heeft zich succesvol uitgeschreven op onze nieuwsbrief.

Boot verkopen?

bdibaibi