Coronamaatregelen; u bent van harte welkom!

CORONA-MAATREGELEN

Het is onmiskenbaar dat de coronamaatregelen ook van invloed zijn op onze werkzaamheden en onze gasten. Bezoekers uit het buitenland zijn er weinig en ook Nederlanders blijven vaker thuis. Mits niet ziek of verkouden, u bent nog steeds van harte welkom om een boot te bezichtigen. Wij hanteren daarbij de maatregelen die door de HISWA zijn geadviseerd en ontleend aan de RIVM-maatregelen.

Elkaar passeren met een minimale afstand van anderhalve meter op een steiger is soms lastig. Bij ons liggen de schepen echter altijd op een particuliere ligplaats en niet in een verkoophaven of hal die over het algemeen drukker worden bezocht en waar de coronamaatregelen beperkend kunnen zijn of zelfs een bezichtiging uitsluiten. U en wij kunnen daarom eenvoudig afstand van elkaar en anderen houden.

 

“U bent van harte welkom!”

 

Zolang de de door het RIVM afgegeven maatregelen van kracht blijven wordt iedere bezoeker in de gelegenheid gesteld om het schip van hun keuze geheel zelfstandig te bekijken. De makelaar is in de nabijheid maar op gepaste afstand. Uw vragen kunt u dan ook direct aan hem stellen en hij geeft op verzoek ook uitleg over het schip. Na afloop van de bezichtiging kunt u uw handen ontsmetten.

Handen schudden doen we even niet maar de gastvrije ontvangst en het afscheid blijven even hartelijk en gemeend als altijd!

Namens Overwijk Jachtbemiddeling,

Homme Overwijk

corona