Een boot bezichtigen

U wilt graag een boot bezichtigen die door ons te koop wordt aangeboden? Dat kan! Lees hieronder wat u kunt verwachten van de boot en van ons.

ONTDEK ONZE PRACHTIGE SELECTIE BOTEN

Bij Overwijk Jachtbemiddeling vindt u een schitterende collectie boten in alle prijsklassen. Sinds onze oprichting in 2005 hebben we talloze schepen een nieuwe eigenaar bezorgd. Ons succes is te danken aan onze unieke werkwijze en onze passie voor kwaliteit. Wij verkopen alleen boten waar we zelf enthousiast over zijn en waar we volledig achter staan.

“U bezichtigt een boot waar wij volledig achter staan!”

Dat zijn dus geen boten met achterstallig onderhoud of met grote gebreken of mankementen. Vooraf worden alle aangeboden schepen grondig en kundig geïnspecteerd en wordt het kaf van het koren gescheiden.

004_Workumervlet_1080_2008_Overwijk_Jachtbemmiddeling
Jachthaven Reitdiep Groningen

EXCLUSIEVE LIGPLAATSEN

Wij beschikken niet over een verkoophaven, omdat we graag willen dat de eigenaren blijven varen. Daarom bieden we de mogelijkheid om de boot te bezichtigen op de eigen ligplaats, altijd onder begeleiding van een makelaar.

“Het schip blijft zowel technisch als optisch in de beste en mooiste conditie.”

De eigenaren blijven betrokken bij hun kostbare bezit en zorgen voor tijdig onderhoud, waardoor de boot zowel technisch als optisch in de beste staat blijft.

GRONDIGE INSPECTIES

Elke boot die wij aanbieden is grondig geïnspecteerd door onze ervaren professionals. We letten niet alleen op cosmetische aspecten, maar ook op de constructieve en technische conditie van de boot. Mankementen of tekortkomingen worden meestal al hersteld voordat u de boot bezichtigt, zodat u verzekerd bent van een vaarklaar schip.

“Als er mankementen of tekortkomingen zijn geconstateerd dan heeft de eigenaar deze meestal al laten herstellen voordat u de boot bekijkt.”

Daarnaast wordt gecheckt of de CE-normering in orde is, of het schip teboekgesteld is en wat de BTW-status is. Tijdens uw bezoek wordt u natuurlijk gewezen op de goede en minder goede punten van het schip.

Inspectie van het onderwaterschip
Een boot bezichtigen

ONTSPANNEN BEZICHTIGING

Tijdens de bezichtiging krijgt u ruimschoots de tijd om het schip van uw keuze te bekijken. We stellen ons terughoudend op, maar zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en het schip objectief toe te lichten.

“Omdat we niets te verbergen hebben en onze schepen altijd in vaarklare staat zijn kan ook de motor van het schip lopen mits die niet winterklaar gemaakt is.”

Als de motor niet winterklaar is gemaakt, kan deze zelfs draaien tijdens de bezichtiging, zodat u een compleet beeld krijgt.

INTERESSE IN EEN BOOT?

Bevalt het schip dat u heeft bezichtigd en wilt u het graag kopen? Dan staan wij voor u klaar om u te begeleiden bij het aankooptraject. Klik op de button en ontdek hoe het proces werkt.