Een boot bezichtigen

DE MOOISTE EN BESTE BOTEN

Overwijk Jachtbemiddeling is een bedrijf met een schitterende collectie schepen in alle prijsklassen. Het bedrijf draait prima en heeft sinds de start in 2005 al een enorm aantal schepen een nieuwe eigenaar gegeven. Het succes is mede te danken aan de afwijkende werkwijze in vergelijking met veel andere jachtmakelaars. Het allerbelangrijkst is dat wij enkel boten verkopen waar wijzelf enthousiast over zijn.

 

“U bezichtigt een boot waar wij volledig achter staan!”

 

Dat zijn dus geen boten met achterstallig onderhoud of met grote gebreken of mankementen. Vooraf worden alle aangeboden schepen grondig en kundig geïnspecteerd en wordt het kaf van het koren gescheiden.

004_Workumervlet_1080_2008_Overwijk_Jachtbemmiddeling
Jachthaven Reitdiep Groningen

EIGEN LIGPLAATS

We beschikken niet over een verkoophaven. Veel eigenaren willen graag blijven varen. Wij bieden die mogelijkheid en willen niets liever dan dat de boot gebruikt wordt. De eigenaar blijft betrokken en zorgt voor tijdig onderhoud en het in keurige staat houden van zijn kostbare bezit.

 

“Het schip blijft daarom zowel technisch als optisch in de beste en mooiste conditie.”

 

U bezichtigt de boot dan ook op afspraak op de eigen ligplaats en altijd onder begeleiding van de makelaar.

INSPECTIE

Iedere boot die wij aanbieden is door ons geïnspecteerd. Door onze jarenlange ervaring in de watersport in de breedste zin van het woord bezitten we daarvoor de kennis en expertise. Er wordt daarbij niet alleen gelet op cosmetische zaken maar ook de constructieve en  technische conditie onderzoeken wij.

 

“Als er mankementen of tekortkomingen zijn geconstateerd dan heeft de eigenaar deze meestal al laten herstellen voordat u de boot bekijkt.”

 

Daarnaast wordt gecheckt of de CE-normering in orde is, of het schip teboekgesteld is en wat de BTW-status is. Tijdens uw bezoek wordt u natuurlijk gewezen op de goede en minder goede punten van het schip.

Inspectie van het onderwaterschip
Een boot bezichtigen

DE BEZICHTIGING

U krijgt ruimschoots de tijd om het schip van uw keuze te bekijken. Wij geven u daarvoor alle gelegenheid en stellen ons terughoudend op. Natuurlijk willen wij wel graag het schip toelichten en zullen dat objectief doen.

 

“Omdat we niets te verbergen hebben en onze schepen altijd in vaarklare staat zijn kan ook de motor van het schip lopen mits die niet winterklaar gemaakt is.”

 

Ongetwijfeld heeft u veel vragen die we uiteraard beantwoorden.

EEN BOOT KOPEN

Bevalt het schip dat u bezichtigd heeft en wilt u het graag kopen dan staan wij ook voor u klaar. Klik op de button en lees hoe dat traject werkt.