Gastenboek

Lees ons Gastenboek en laat je overtuigen van onze kennis, expertise en service.

We vinden het geweldig om te horen wat onze klanten van Overwijk Jachtbemiddeling vinden. Heb je recentelijk gebruik gemaakt van onze diensten of heb je een ervaring met ons bedrijf die je graag wilt delen? Laat het ons weten door het invullen van onderstaand formulier.
Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons en helpt ons om onze service voortdurend te verbeteren. We streven ernaar om een uitzonderlijke ervaring te bieden aan al onze klanten en jouw mening helpt ons daarbij.

Bedankt voor het nemen van de tijd. We kijken ernaar uit om je feedback te lezen!

GASTENBOEK

Plaats een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet getoond in uw bericht.
Het is mogelijk dat uw bericht pas wordt getoond na een controle van ons.
We behouden het recht om berichten te bewerken of te verwijderen.
Jan en Andrie Hordij ( zalmvin@xs4all.nl ) schreef op 21 december 2006
Zwartewaal, 21 december 2006.
Beste Home,

In maart 2006 kregen wij het superaanbod om een nieuwe boot voor ons te bouwen. Dit betekende verkoop van de Falcon. Zes prachtige vaarseizoenen beleefden we met de Falcon. Op de botenbeurs in Gorinchem kregen we de tip om jou te vragen voor de verkoopbemiddeling. Telefonisch konden we je overtuigen dat we een leuk en goed schip aanboden. Op 21 oktober 2006 ontving je ons hartelijk en gastvrij in Heerenveen. We lieten de Falcon dan ook met een gerust hart bij jou achter. Na een korte maar zeer prettige periode van overleg wist je ons schip heel snel te verkopen. Je verkoopsite ziet er dan ook zeer verzorgd en prachtig uit. En je persoonlijke, open en prettige manier van zakendoen, werkt perfect. Nogmaals onze hartelijke dank voor deze fijne samenwerking.Wij zullen jou naam zeker naar voren brengen als het om verkoop of koop van een boot gaat. Heel veel succes, en zelf ook veel vaarplezier en misschien tot ziens op de friese wateren.
Groetjes van Jan en Andrie 🙂
... Wissel deze metabox.