Gastenboek

Lees ons Gastenboek en laat je overtuigen van onze kennis, expertise en service.

We vinden het geweldig om te horen wat onze klanten van Overwijk Jachtbemiddeling vinden. Heb je recentelijk gebruik gemaakt van onze diensten of heb je een ervaring met ons bedrijf die je graag wilt delen? Laat het ons weten door het invullen van onderstaand formulier.
Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons en helpt ons om onze service voortdurend te verbeteren. We streven ernaar om een uitzonderlijke ervaring te bieden aan al onze klanten en jouw mening helpt ons daarbij.

Bedankt voor het nemen van de tijd. We kijken ernaar uit om je feedback te lezen!

GASTENBOEK

Plaats een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet getoond in uw bericht.
Het is mogelijk dat uw bericht pas wordt getoond na een controle van ons.
We behouden het recht om berichten te bewerken of te verwijderen.
Henk van Leeuwen schreef op 4 mei 2019
Aankoop Molenmaker en Mantelkruiser,

Na een een goed driekwart jaar zoeken vonden wij ons droomschip bij jou op de website. Wij kende elkaar van een vorige bezichtiging van een andere boot, dus wisten wij, dat de foto’s op jouw site recent zijn en het schip ook in werkelijkheid er zo uitziet.

Biij andere makelaars waren het op de de website dikwijls mooie foto’s, maar daar aangekomen was het meestal heel teleurstellend. Op 28 februari kwam de Molenmaker & Mantelkruiser bij jou in de verkoop en op 2 maart hadden wij dit schip gekocht o.v.b. keuring.

Dit is allemaal voorspoedig verlopen mede dankzij jou, ook om voor ons wat dingen te regelen, aangezien wij toch wat verder weg wonen.

Wij varen nu nog in Friesland maar 8 mei gaan wij de “Sirius” over varen naar Zaandam. Hartelijk dank voor je adviezen en wellicht tot een volgende keer, maar dat zal wel een verkoop worden gezien mijn leeftijd.
... Wissel deze metabox.