Gastenboek

Lees ons Gastenboek en laat je overtuigen van onze kennis, expertise en service.

We vinden het geweldig om te horen wat onze klanten van Overwijk Jachtbemiddeling vinden. Heb je recentelijk gebruik gemaakt van onze diensten of heb je een ervaring met ons bedrijf die je graag wilt delen? Laat het ons weten door het invullen van onderstaand formulier.
Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons en helpt ons om onze service voortdurend te verbeteren. We streven ernaar om een uitzonderlijke ervaring te bieden aan al onze klanten en jouw mening helpt ons daarbij.

Bedankt voor het nemen van de tijd. We kijken ernaar uit om je feedback te lezen!

GASTENBOEK

Plaats een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet getoond in uw bericht.
Het is mogelijk dat uw bericht pas wordt getoond na een controle van ons.
We behouden het recht om berichten te bewerken of te verwijderen.
Henk Kastelein uit Waddinxveen schreef op 21 oktober 2019
Na contact te hebben gehad over een Klaasenvlet welk verkocht was voor mijn neus is het contact gebleven. Medio april 2019 onze Kompier kruiser naar Homme gevaren. Homme had toe een zware blessure maar met hulp van zijn vrouw en een tweetal stokken kon hij de boot van binnen zien. Fraaie foto reportage.door Homme gemaakt. Begin mei 2019 begonnen met de verkoop. Eind september een bericht dat de boot was verkocht aan mensen uit Hongarije. Alles perfect afgehandeld zelfs nadat de boot was opgehaald en onderweg is naar Hongarije. Overwijk heeft de courtage dubbel en dwars verdiend..
... Wissel deze metabox.