Gastenboek

Lees ons Gastenboek en laat je overtuigen van onze kennis, expertise en service.

We vinden het geweldig om te horen wat onze klanten van Overwijk Jachtbemiddeling vinden. Heb je recentelijk gebruik gemaakt van onze diensten of heb je een ervaring met ons bedrijf die je graag wilt delen? Laat het ons weten door het invullen van onderstaand formulier.
Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons en helpt ons om onze service voortdurend te verbeteren. We streven ernaar om een uitzonderlijke ervaring te bieden aan al onze klanten en jouw mening helpt ons daarbij.

Bedankt voor het nemen van de tijd. We kijken ernaar uit om je feedback te lezen!

GASTENBOEK

Plaats een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet getoond in uw bericht.
Het is mogelijk dat uw bericht pas wordt getoond na een controle van ons.
We behouden het recht om berichten te bewerken of te verwijderen.
Harry Cloos uit Amersfoort schreef op 21 juni 2022
Bedankt voor de vlotte, maar vooral ook zorgvuldige afhandeling van de verkoop van onze boot. Kernwoorden die wij bij je ervaren hebben zijn: zorgvuldig, technisch inzicht, recht door zee, gedreven, heldere communicatie en pro actief.
Bijzonder was dat je qua advies, bij de beslissing met welke kopers in zee te gaan, net als wij voor emotionele gunning ging in plaats van voor de extra financiën. Hart voor mens en boot dus. Dat was zeker in ons geval (vanwege de supersnelle verkoop binnen paar dagen) uitermate prettig. Norska gaat een mooie nieuwe toekomst tegemoet. Nogmaals dank daarvoor!
Beheerdersantwoord van: Overwijk Jachtbemiddeling
Dank voor de mooie woorden Harry! Jullie bedankt voor de perfecte samenwerking en natuurlijk het mooie schip dat waar ik een nieuwe eigenaar voor mocht vinden.
... Wissel deze metabox.