Gastenboek

GASTENBOEK Lees de ervaringen van onze klanten of schrijf een bericht over uw ervaringen met ons.

Plaats een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet getoond in uw bericht.
Het is mogelijk dat uw bericht pas wordt getoond na een controle van ons.
We behouden het recht om berichten te bewerken of te verwijderen.
144 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van de 5 (12 stemmen)
Mike Banbury ( m.banbury1@btopenworld.com ) heeft geschreven op 23 december 2014
Blue Steel is safely moored in Paris at her winter moorings and looks very smart in her new painted condition.

Blue Steel in Paris
On behalf of all the shareholders I am emailing you to say thank you again for all your technical help and expertise in finding us the right people at the right price to carry out our work.

Personally I thank you for the cheerful and very friendly help you gave me and on behalf of us all we wish you and your family a very happy Christmas.
May 2015 be a good and successful year for you and yours.
... Wissel deze metabox.
A van der Padt heeft geschreven op 14 juli 2014
agder 840 ok

Beste Homme,

Ik kan je bij deze vol enthousiasme vertellen dat de Oriana een heel fijn schip is en zich kranig heeft gedragen tijdens de grote tocht van friesland naar de biesbosch. Arie en zijn broer waren vol lof over de prestaties en het leefgemak die de Oriana biedt. Nogmaals hartelijk dank voor je bijzonder prettige manier van omgang en totale vakkennis.We kijken met genoegen terug naar onze momenten in friesland en de Oriana vaart daar zeker t.z.t. nog eens rond.

Met vriendelijke groet,Arie en Sylvia van der Padt-Klaus
... Wissel deze metabox.
Onno Reitsma heeft geschreven op 9 juli 2014
3x = scheepsrecht
Dag Homme,
Is dit nou een hattrick of gewoon scheepsrecht? Hoe dan ook, voor de derde keer heb je onze boot verkocht. Nee, niet drie maal dezelfde boot, maar drie verschillende, opeenvolgende schepen. In 2007 ging het om onze cabin-cruiser Grietje-moi, een prachtige Fisker Zeevaer die nog steeds voorbijkomt in jouw presentatie op je website. Jij hielp Grietje-moi aan een blije nieuwe eigenaar terwijl wij aan de andere kant van de wereld op het P&O-cruiseship Oriana zaten. Dat is nog eens relaxed je boot verkopen!
Ons volgende schip was een Pikmeer 9.50 waarmee we wat langer weg konden blijven dan met de weekendboot die Grietje-moi was. Dat langer wegblijven klopte wel, maar toch pasten we niet zo goed bij elkaar, die Pikmeer en wij. Een heleboel staal en niet speels genoeg, vonden wij. Maar onze opvolger, die een jaar later door jouw bemiddeling werd gevonden, is er nog steeds blij mee, zo hoorden wij onlangs.
In 2009 kochten wij een Agder 8.40 OK, een stevig gemotoriseerde polyester boot die we vernoemden naar het P&O-cruiseship Oriana. Een handzame Noorse spitsgatter met een heerlijke rondzit in de grote open kuip. Een boot die ook wel vooruit wilde: met zijn 140 paardekrachten tornde hij probleemloos op tegen de stevige stroom in de IJssel tussen Zwolle en Arnhem. Maar aan alles komt een eind, ook aan een varend leven. Na even slikken bij het horen van de door jou voorgestelde vraagprijs voor de boot was het een positieve ervaring dat die prijs slechts een paar weken later ook goed haalbaar bleek. Na een pittige proefvaart op de speedbaan van het Sneekermeer had de Oriana een nieuwe eigenaar die haar nu meeneemt naar de Biesbosch. Tussen opdracht en realisatie zat nog niet eens een maand, een knappe prestatie. Homme, onze oprechte complimenten, 3 x = scheepsrecht!

Onno Reitsma
... Wissel deze metabox.
Herbert en Diane heeft geschreven op 25 juni 2014
Koop Proficiat 1120 GL
Beste Homme,
Onze speurtocht naar een voor ons passend schip vonden we door de bemiddeling van jouw sympathieke zeer klantvriendelijke onderhandeling. Mede door jouw vakkundige ervaring vonden wij precies wat wij zochten, een bijna niet van nieuw te onderscheiden schip met alles overeenkomstig onze wensen. De gehele transactie kon voor ons binnen een beperkte tijdsspanne worden voltooid zodat wij vrij snel over onze nieuwe aanwinst konden beschikken. Rest ons nog menige jaren in de toekomst van dit prachtige schip te genieten. Homme, een Grote Pluim waard en aan te bevelen voor elke potentiele koper.
Met dank van Herbert en Diane
... Wissel deze metabox.
Thomas heeft geschreven op 27 mei 2014
complimenten
Dag Homme,
Complimenten hoe jij je bedrijf runt en dicht bij jezelf blijft!
... Wissel deze metabox.
Dirk en Anneke heeft geschreven op 14 april 2014
Verkoop Kompierkruiser Liberty
Beste Homme,
Nu de Liberty en z’n nieuwe eigenaren de eerste nachtjes met elkaar hebben doorgebracht kunnen we ons project als afgesloten beschouwen. De bank pikt nog een extra rentedag in en vanaf morgen is de Liberty voltooid verleden tijd. Zoals ik je destijds al vertelde was ik danig verzuurd geraakt met mijn toenmalige makelaar. Ik vond dat Liberty niet de aandacht verdiende die nodig was in tegenstelling tot de uitbox van mijn rekening courant bij mijn bank.
Je begon wat aarzelend met de mededeling dat Liberty, rekening houdend met haar leeftijd, (bouwjaar 1978) wel even geduld zou moeten hebben met het vinden van een nieuwe toekomstige eigenaar. Na een grondige eerste inspectie – zo had ik het nog nooit zo beleefd – waarbij het vinden van een hoeveelheid ‘kattenkorrels’ nota bene in de ankerbak de meest merkwaardige trouvaille was, accepteerde je de opdracht met een paar mitsen en maren. Ik zou de door jou gesuggereerde verbeteringen aanbrengen en zodra het voorjaar zich zou aandienen zou jij ‘je stinkende best’ gaan doen voor de Liberty,
Ik heb me de hele winter afgevraagd welke kat zich in de ankerbak had opgehouden, maar toen ik zoals afgesproken de ankerbak schoonmaakte bleek het om verdroogde slib uit het Hofmeertje te gaan dat met de ankerketting was meegekomen en daarmee was ons raadsel opgelost.
Nou, Homme, ‘je best’ hoefde niet eens te stinken, want je bleek ook een goede neus voor de kooppubliek te hebben. Daarbij hebben we van diverse kanten complimenten gekregen voor de prachtige foto’s die je van onze Liberty wist te maken. Daar kwamen de kopers al snel op af en met behulp van kritische keurmeesters, vakkundig begeleid door Homme, was het hele verkoopproces in dik twee weken gepiept.

Met dankbare waardering,
Dirk en Anneke
... Wissel deze metabox.
Robert heeft geschreven op 25 maart 2014
Koop Waterroos
Homme heeft ons goed begeleid bij de aankoop van de boot. Tijdens de bezichtigingen krijg je alle tijd en mogelijkheden om de boot van binnen en buiten te bekijken en te inspecteren. Heel ontspannen sfeer en niks geen haast. Geen snelle gladde praatjes. Top
... Wissel deze metabox.
Martin en Antonette heeft geschreven op 18 februari 2014
Koop Elna kruiser
Homme heeft ons perfect begeleid bij de aankoop van onze nieuwe boot. Ook na de koop meedenkend en behulpzaam. Homme Top!!
... Wissel deze metabox.
Rein en Inge Jansen heeft geschreven op 5 september 2013
Verkoop Beachcraft
Na 27 jaar gevaren te hebben besloten we onze Beachcraft te verkopen. Doordat eigen inspanningen niet succesvol waren is HISWA makelaar Homme Overwijk in de arm genomen. Homme heeft geen verkoophaven, dat vonden wij prettig, zelf onderhoud plegen in onze vertrouwde jachthaven in Aalsmeer.
Martin Dijkhuizen, werkend voor Homme Overwijk in de Randstad, heeft de 1e inspectie uitgevoerd en vervolgens de bezichtigingen met aspirant kopers. Homme is gekomen en heeft een prachtige fotoreportage gemaakt.
Alle contacten met Homme, per e-mail of telefoon verliepen vlekkeloos. Ook de Engelse koper wordt in alle opzichten goed begeleid.
Homme is betrouwbaar, heeft veel geduld, inzicht en raden hem zeker aan, zowel voor verkoper als koper. Bedankt Homme!
... Wissel deze metabox.
Menno heeft geschreven op 28 augustus 2013
aankoop eerste boot
Homme Overwijk heeft mij prima begeleid met de eerste boot die ik ooit gekocht heb: een Doerak 780.
Betrouwbare en adequate voorlichting, niet opdringerig en heel prettig. Een aanrader.
... Wissel deze metabox.
hans hansen heeft geschreven op 18 augustus 2013
aankoop bloemsma kotter
Als koper ben ik onder de indruk van de goede en uitgebreide beschrijving van de boot en de kwaliteit van de vele foto's. Dit stak met kop en schouders uit boven het werk van andere makelaars dat wij mochten zien bij onze speurtocht naar een passende motorboot. We hopen nog lang niet aan verkopen toe te komen; maar komt die tijd dan weet ik waar ik moet zijn.
... Wissel deze metabox.
L. Engelen heeft geschreven op 15 juli 2013
verkoop Langenberg 880 cabin
In deze tijd is het niet gemakkelijk om een boot te verkopen; echter als alle ingredienten kloppen - prijs - kwaliteit - verhouding en last but not least een goede bootbemiddelaar dan moet het toch lukken. Zo ook bij onze boot: binnen 2 maanden verkocht door Homme Overwijk!
Wij hebben een zeer plezierige ervaring overgehouden aan de samenwerking met Homme en kunnen hem dan ook met recht recommanderen aan iedereen die van plan is zijn of haar boot van de hand te doen.
Bij een eventuele toekomstige transactie zouden wij zonder twijfel weer kiezen voor bemiddeling door Homme Overwijk.
... Wissel deze metabox.
Cor Wiersma heeft geschreven op 30 juni 2013
verkoop Engelaerkotter Bat Yam
Dankzij de uitstekende aanpak van Homme was onze motorzeilkotter in een maand verkocht aan twee echte liefhebbers. Homme stelt hoge eisen aan de schepen die hij verkoopt, waardoor je als verkoper weet waar je aan toe bent. Wel zo duidelijk, ook voor de kopers! De prachtige en erg uitgebreide fotoreportage die hij van ons schip maakte, heeft er voor gezorgd dat de aandacht werd getrokken van ware liefhebbers. Dat in combinatie met een netjes schip voor een scherpe prijs maakte dat de verkoop erg vlot verlopen is. Volgens ons een bewijs dat de aanpak van Homme prima werkt.
... Wissel deze metabox.
Cor Wiersma heeft geschreven op 30 juni 2013
verkoop Engelaerkotter Bat Yam
Dankzij de uitstekende aanpak van Homme was onze motorzeilkotter in een maand verkocht aan twee echte liefhebbers. Homme stelt hoge eisen aan de schepen die hij verkoopt, waardoor je als verkoper weet waar je aan toe bent. Wel zo duidelijk, ook voor de kopers! De prachtige en erg uitgebreide fotoreportage die hij van ons schip maakte, heeft er voor gezorgd dat de aandacht werd getrokken van ware liefhebbers. Dat in combinatie met een netjes schip voor een scherpe prijs maakte dat de verkoop erg vlot verlopen is. Volgens ons een bewijs dat de aanpak van Homme prima werkt.
... Wissel deze metabox.
Patrick heeft geschreven op 29 juni 2013
verkoop nidelv 24
Ik heb het als zeer prettig en professioneel ervaren hoe Homme heeft bemiddelt bij de verkoop van onze boot.
Het hele traject werden we steeds goed op de hoogte gehouden.
Ook toen er bij de aankoopkeuring door kopende partij bleek dat er nog wat mankementjes waren , heeft Homme ons zeer goed geadviseerd.
Geeft mij als koper rust en vertrouwen dat we alles uit handen konden geven aan Homme.
Nog heel erg bedankt daarvoor en als we zelf weer een boot gaan kopen geef ik Homme een zoekopdracht.

Patrick
... Wissel deze metabox.
Archibald Horlitz heeft geschreven op 25 juni 2013
Great service
Buying the boat, getting it to Germany. Everything was supported and best helped bei Homme Overwijk. Thanks a lot!
... Wissel deze metabox.
Hans en Arja heeft geschreven op 17 juni 2013
aankoop Espevaer
In hun reactie in dit gastenboek vermelden Peter en Neely dat de verkoop 'naar ieders tevredenheid' heeft plaatsgevonden.Wij horen als kopers bij 'ieders'.
Dat een Homme een 'aardige man'zou zijn, was ons al voorspeld. Dat was mooi meegenomen. Maar het belangrijkste was zijn vakmanschap en actief zijn voor beide partijen. Hij heeft ook onze belangen prima behartigd en dat leidde ook tot een goed en prettig contact met verkopers Peter en Neely.
Ooit Homme, wordt deze Espevaer weer door jou verkocht. Wij hopen wel dat dit nog heeeeeeel lang zal duren.
Complimenten voor jouw goede werk en actief zijn. En de voorspelling van 'aardige man'kwam helemaal uit.
... Wissel deze metabox.
Jeff Davis heeft geschreven op 17 juni 2013
Comment
I wanted to send a word to say thanks to you for those nice tips you are sharing at this site.
... Wissel deze metabox.
Peter en Neely heeft geschreven op 16 juni 2013
verkoop Espevaer
Beste Homme,
De verkoop van een boot in deze tijd is geen gemakkelijke opgave.
Echter door jou inzet, geduld, advies en juiste begeleiding(van a t/m z) is onze bijzondere Espevaer verkocht.
En naar ieders tevredenheid!!!!!
Bedankt Homme.

Groetjes Peter en Neely
... Wissel deze metabox.
Ton en Clementine van Wees heeft geschreven op 13 juni 2013
Aankoop Brekkenkruiser
Dank je wel Homme! Voor je eerlijke adviezen met betrekking tot aankoop van de Brekkenkruiser en voor het snelle nakomen van de afspraken. Voor ons hele gezin is het spannend, maar je hebt zo'n fijn positief gevoel bij ons achter gelaten. Ook zeer prettig was je geduld bij het proefvaren. We hebben al tegen je gezegd, dat als we deze mooie boot weer gaan verkopen, jij de eerste bent die we bellen.
Je bent eerlijk, zeer prettig in de omgang en je weet precies waar je over praat. Fijn dat we deze boot bij jou hebben gekocht!

Familie Van Wees
... Wissel deze metabox.