Gastenboek

Lees ons Gastenboek en laat je overtuigen van onze kennis, expertise en service.

We vinden het geweldig om te horen wat onze klanten van Overwijk Jachtbemiddeling vinden. Heb je recentelijk gebruik gemaakt van onze diensten of heb je een ervaring met ons bedrijf die je graag wilt delen? Laat het ons weten door het invullen van onderstaand formulier.
Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons en helpt ons om onze service voortdurend te verbeteren. We streven ernaar om een uitzonderlijke ervaring te bieden aan al onze klanten en jouw mening helpt ons daarbij.

Bedankt voor het nemen van de tijd. We kijken ernaar uit om je feedback te lezen!

GASTENBOEK

Plaats een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet getoond in uw bericht.
Het is mogelijk dat uw bericht pas wordt getoond na een controle van ons.
We behouden het recht om berichten te bewerken of te verwijderen.
154 berichten.
154 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van de 5 (22 stemmen)
hans hansen schreef op 18 augustus 2013
aankoop bloemsma kotter
Als koper ben ik onder de indruk van de goede en uitgebreide beschrijving van de boot en de kwaliteit van de vele foto's. Dit stak met kop en schouders uit boven het werk van andere makelaars dat wij mochten zien bij onze speurtocht naar een passende motorboot. We hopen nog lang niet aan verkopen toe te komen; maar komt die tijd dan weet ik waar ik moet zijn.
... Wissel deze metabox.
L. Engelen schreef op 15 juli 2013
verkoop Langenberg 880 cabin
In deze tijd is het niet gemakkelijk om een boot te verkopen; echter als alle ingredienten kloppen - prijs - kwaliteit - verhouding en last but not least een goede bootbemiddelaar dan moet het toch lukken. Zo ook bij onze boot: binnen 2 maanden verkocht door Homme Overwijk!
Wij hebben een zeer plezierige ervaring overgehouden aan de samenwerking met Homme en kunnen hem dan ook met recht recommanderen aan iedereen die van plan is zijn of haar boot van de hand te doen.
Bij een eventuele toekomstige transactie zouden wij zonder twijfel weer kiezen voor bemiddeling door Homme Overwijk.
... Wissel deze metabox.
Cor Wiersma schreef op 30 juni 2013
verkoop Engelaerkotter Bat Yam
Dankzij de uitstekende aanpak van Homme was onze motorzeilkotter in een maand verkocht aan twee echte liefhebbers. Homme stelt hoge eisen aan de schepen die hij verkoopt, waardoor je als verkoper weet waar je aan toe bent. Wel zo duidelijk, ook voor de kopers! De prachtige en erg uitgebreide fotoreportage die hij van ons schip maakte, heeft er voor gezorgd dat de aandacht werd getrokken van ware liefhebbers. Dat in combinatie met een netjes schip voor een scherpe prijs maakte dat de verkoop erg vlot verlopen is. Volgens ons een bewijs dat de aanpak van Homme prima werkt.
... Wissel deze metabox.
Cor Wiersma schreef op 30 juni 2013
verkoop Engelaerkotter Bat Yam
Dankzij de uitstekende aanpak van Homme was onze motorzeilkotter in een maand verkocht aan twee echte liefhebbers. Homme stelt hoge eisen aan de schepen die hij verkoopt, waardoor je als verkoper weet waar je aan toe bent. Wel zo duidelijk, ook voor de kopers! De prachtige en erg uitgebreide fotoreportage die hij van ons schip maakte, heeft er voor gezorgd dat de aandacht werd getrokken van ware liefhebbers. Dat in combinatie met een netjes schip voor een scherpe prijs maakte dat de verkoop erg vlot verlopen is. Volgens ons een bewijs dat de aanpak van Homme prima werkt.
... Wissel deze metabox.
Patrick schreef op 29 juni 2013
verkoop nidelv 24
Ik heb het als zeer prettig en professioneel ervaren hoe Homme heeft bemiddelt bij de verkoop van onze boot.
Het hele traject werden we steeds goed op de hoogte gehouden.
Ook toen er bij de aankoopkeuring door kopende partij bleek dat er nog wat mankementjes waren , heeft Homme ons zeer goed geadviseerd.
Geeft mij als koper rust en vertrouwen dat we alles uit handen konden geven aan Homme.
Nog heel erg bedankt daarvoor en als we zelf weer een boot gaan kopen geef ik Homme een zoekopdracht.

Patrick
... Wissel deze metabox.
Archibald Horlitz schreef op 25 juni 2013
Great service
Buying the boat, getting it to Germany. Everything was supported and best helped bei Homme Overwijk. Thanks a lot!
... Wissel deze metabox.
Hans en Arja schreef op 17 juni 2013
aankoop Espevaer
In hun reactie in dit gastenboek vermelden Peter en Neely dat de verkoop 'naar ieders tevredenheid' heeft plaatsgevonden.Wij horen als kopers bij 'ieders'.
Dat een Homme een 'aardige man'zou zijn, was ons al voorspeld. Dat was mooi meegenomen. Maar het belangrijkste was zijn vakmanschap en actief zijn voor beide partijen. Hij heeft ook onze belangen prima behartigd en dat leidde ook tot een goed en prettig contact met verkopers Peter en Neely.
Ooit Homme, wordt deze Espevaer weer door jou verkocht. Wij hopen wel dat dit nog heeeeeeel lang zal duren.
Complimenten voor jouw goede werk en actief zijn. En de voorspelling van 'aardige man'kwam helemaal uit.
... Wissel deze metabox.
Jeff Davis schreef op 17 juni 2013
Comment
I wanted to send a word to say thanks to you for those nice tips you are sharing at this site.
... Wissel deze metabox.
Peter en Neely schreef op 16 juni 2013
verkoop Espevaer
Beste Homme,
De verkoop van een boot in deze tijd is geen gemakkelijke opgave.
Echter door jou inzet, geduld, advies en juiste begeleiding(van a t/m z) is onze bijzondere Espevaer verkocht.
En naar ieders tevredenheid!!!!!
Bedankt Homme.

Groetjes Peter en Neely
... Wissel deze metabox.
Ton en Clementine van Wees schreef op 13 juni 2013
Aankoop Brekkenkruiser
Dank je wel Homme! Voor je eerlijke adviezen met betrekking tot aankoop van de Brekkenkruiser en voor het snelle nakomen van de afspraken. Voor ons hele gezin is het spannend, maar je hebt zo'n fijn positief gevoel bij ons achter gelaten. Ook zeer prettig was je geduld bij het proefvaren. We hebben al tegen je gezegd, dat als we deze mooie boot weer gaan verkopen, jij de eerste bent die we bellen.
Je bent eerlijk, zeer prettig in de omgang en je weet precies waar je over praat. Fijn dat we deze boot bij jou hebben gekocht!

Familie Van Wees
... Wissel deze metabox.
fam. Matthezing schreef op 1 mei 2013
Aanschaf Aquanaut 950
Als kopende partij hebben wij het proces omtrent de aanschaf van een hier aangeboden boot als zeer prettig ervaren. Homme Overwijk gaf aan dat hij alleen boten verkoopt waar hij kwalitatief achter staat, en achteraf kunnen wij dat ook beamen. Tijdens onze bezichtiging van de betreffende boot nam hij niet alleen alle tijd om een en ander uit te leggen, maar gaf ook duidelijk aan wat de door hem geconstateerde gebreken waren.
Onze aanschaf hebben wij desalniettemin af laten hangen van een aankoopkeuring. Daaruit bleek dat de boot in een uitstekende staat verkeerde en er geen noemenswaardige gebreken waren die ons niet al eerder door Homme waren duidelijk gemaakt.
Een essentieel onderdeel van de aankoop (en verkoop) is natuurlijk de communicatie tussen de koper en verkoper. Wij hebben de communicatie met Homme als zeer prettig ervaren en konden net zo goed via email als telefonisch communiceren. Het voordeel van email is natuurlijk dat je iets kunt teruglezen en makkelijk een foto of scan kunt toevoegen/lezen.
In onze beleving onderscheidt Homme zich door een nuchtere what-you-see-is-what-you-get benadering. Kopers of verkopers die er een slaatje uit willen slaan, zijn hier waarschijnlijk niet aan het juiste adres. Maar als je een boot wilt kopen of verkopen tegen een eerlijke prijs met een verkoper die (ook technisch) weet waar hij het over heeft, dan raden wij Overwijk Jachtbemiddeling van harte aan!
... Wissel deze metabox.
Dikken schreef op 2 april 2013
super lowland 10.30
L.S.
Hartelijk dank voor uw reactie op onze advertentie op marktplaats.
Mischien moeten we eens overleggen.
Ik neem kontakt met u op.
groeten
Harry Dikken
tel 0653695476
... Wissel deze metabox.
john.linse@jokweg.nl schreef op 2 oktober 2012
Verkoop Beulaeke sloep
Als je je niet rijker rekent dan je in werkelijkheid bent, ben je bij zowel aan- als verkoop hier aan het juiste adres. Nuchter, betrokken en communicatief, ijzersterke eigenschappen van Homme Overwijk.
... Wissel deze metabox.
Eric en Trea Oolders schreef op 23 september 2012
Verhoef Flowerland 1065
Beste Homme,
Na de Super Kaagkruiser in 2009 heb je nu ook onze aluminium Verhoef Flowerland 1065 verkocht. We zijn erg tevreden over het contact, je eerlijke mening en je inzet. De foto's op de site zijn van uitstekende kwaliteit. Dit verkoopt en dat blijkt, 7 boten verkocht in de afgelopen weken.
Bedankt,
Eric en Trea Oolders
... Wissel deze metabox.
Stéphane schreef op 13 september 2012
Gillissenvlet
Dear Homme,

Now that the ship has reached France, time has come to tell you how I feel about this whole venture.
If you remember well, we came in touch through your website.Having spent numerous evenings ( and nights !) going through de various existing websites of your collegues I felt really frustrated by the very approximate and sloppy presentation of the various ships and the very "self important" underlying tune of these various websites. In other words "you are lucky should be very happy to buy from us and ...no questions!"( on various occasions I had also the strong feeling that I should count my fingers after shaking hand with them !)
Your website and presentation is extremely detailed and one can sense immediatly that in a first stage you are concerned to INFORM as a honest broker.
In a second stage we came in touch trough the phone. Again I was very pleased to notice that you can listen and that your objective is not to sell what you have but to identify what the potential customer wants.
On the other hand, every time you gave me some advice I found it not only legitimate but very usefull...(teakdeck!)
From that point, everything went on very fast and smooth...At every stage of this purchase process you were not only very present but also very effective.Today I've fulfilled a very old dream and I'm fully aware that without your presence and assistance the result could have been very different !
On top of that eveything went on in a very friendly atmosphere.
Your three 3"V's" really stand for what they are !!! In french I would tranlate them by : Compétence,fiabilité et gentillesse !
Should you be approached in the future buy some french buyers can can without any hesitation pass on my phone number !
... Wissel deze metabox.
Roland Meyer schreef op 3 september 2012
Agder 840
Lieber Herr Homme, nochmals vielen Dank für die freundliche Unterstützung beim Kauf unseres neuen Bootes. Alles hat perfekt funktioniert. Deine ehrliche und offene Art haben wir sehr angenehm empfunden. Über unsere AGDER 840 sind wir sehr glücklich. Overwijk Jachtbemiddeling werde ich gern weiter empfehlen! Met vriendelijke watersport groet, Iris + Roland Meyer
... Wissel deze metabox.
Wilco Guldemond schreef op 12 juli 2012
Onlangs (juni 2012) zijn wij trotse bezitters geworden van een Smelne 950 OK van 1981 die bij Homme Overwijk in bemiddeling lag. Een prachtige boot, die dankzij Homme uiteindelijk snel van eigenaar kon wisselen toen wij onze interesse kenbaar maakten.

Mede dankzij zijn vrijblijvende maar goede tips en adviezen en ondersteuning om eerst onze eigen boot te verkopen (wat vervolgens wonderlijk snel ging) waren we overstag en konden we uiteindelijk tot aankoop overgaan van de Smelne.

Homme je hebt ons met raad en daad bijgestaan zonder ook maar enig moment het belang van je verkopende klant uit het oog te verliezen. Maar ook je zorg naar ons was en is zeer goed. De tijd die je neemt en potentiële kopers ook geeft, om in alle rust een bezichtiging te doen en alles uit te leggen hebben wij vanaf het eerste begin als zeer prettig ervaren. Jouw professioneel handelen, je klantgerichtheid, gevoel voor humor, deskundigheid en eerlijkheid hebben er absoluut aan bijgedragen dat wij met een goed gevoel en veel vertrouwen overstag zijn gegaan voor de Smelne die vanaf heden door het varende leven zal gaan als "Le Bateau".

Nogmaals veel dank voor de goede contacten en de extra inspanningen die je hebt gedaan tijdens en na de afhandeling van de aankoop. Tot slot nog een compliment voor je goede bereikbaarheid via alle mogelijke media kanalen en je altijd vlotte reacties op wat voor vragen of opmerkingen dan ook.

Hartelijke groeten van Wilco en Monique Guldemond (Nieuwleusen)
... Wissel deze metabox.
Peter Remme schreef op 28 mei 2012
Hallo Homme,

ich möchte mich, wenn auch deutlich verspätet, für den sehr schnellen Verkauf meiner Favorite bedanken. Dies war bereits das dritte Geschäft und ich war jedesmal sehr, sehr zufrieden. Beim letzten Mal klappte es leider nicht, da der Preis sank als ich in Deutschland schon etwas gekauft hatte. Mein nächstes Boot werde ich aber ganz sicher wieder bei Dir kaufen. Nie bin ich woanders so nett und zuvorkommend bedient worden. Vielen Dank für den tollen Service und für Deine Ehrlichkeit.

Liebe Grüße

Peter Remme
... Wissel deze metabox.
Homme Overwijk schreef op 7 mei 2012
De reactie van Erwin is hartstikke mooi. Graag wil ik nog wel wat toevoegen want misverstanden moeten uit de wereld worden geholpen.De Hoekstrakruiser lag drie jaar te koop bij Jachtbemiddeling van der Veen. Zij voerden ook het onderhoud aan de boot uit. Toen Erwin het bedrijf in Haskerdijken overnam heeft hij tevens de boot in bemiddeling genomen. Er was echter geen concrete belangstelling en de boot werd een last voor mijn ouders. Daarom heb ik toen een website in Moerstaal gebouwd en dezelfde dag advertenties op diverse website geplaatst. 's Avonds laat belden de kopers en de volgende dag omstreeks 11 uur kochten zij daadwerkelijk de boot. De gelden werden direct geregeld en de factuur van Erwin voldaan. Voor zover ik weet hebben de kopers de boot toen ook al naar Tilburg gevaren (gecheckt bij mijn vader). Wat Erwin daarna verzorgd heeft weet ik niet maar alle lof als hij nog mankementen heeft hersteld zonder daarvoor een rekening te sturen. Overigens ken ik Erwin ook als zeer correct en vriendelijk. Niet voor niets beveel ik hem vaak aan bij mijn klanten die graag in een verkoophaven willen liggen. Hij heeft dat immers, ik niet.
... Wissel deze metabox.
Erwin van Schalkwijk schreef op 5 mei 2012
Hoi Homme,

Compliment voor je nieuwe website, erg mooi en fris.

Er staan echter een aantal niet correcte zaken in.

In de rubriek historie schrijf je dat de boot van je ouders door jou verkocht is. Dit is ten dele waar. Jij hebt het eerste klantcontact gemaakt door een advertentie op marktplaats en wij hebben deze uiteindelijk verkocht. De door de klant genoemde problemen hebben wij, om de verkoop door te kunnen laten gaan, verholpen. De morse bediening van de motor was defect, het gland lekte en de deursluiting was defect. deze hebben wij kostenloos gerepareerd. Ons bedrijf, Jachtbemiddeling Heeresloot, had deze boot slechts enkele maanden in de verkoop. Wij zijn begonnen op 1 januari 2005 in de oude verkoophaven van van der Veen Jachtbemiddeling. Wij hebben deze in december 2004 van van der Veen gekocht en zijn toen met niets begonnen. Inmiddels verkopen ook wij meer dan 55 boten per jaar. Wij staan altijd open voor verbeteringen en doen hier ook iets mee. Zie onze nieuwe website www.heeresloot.nl . Laten we wel correct blijven, dit past het best bij ons en ook bij jou Homme.

Met vriendelijke watersport groet,

Erwin van Schalkwijk
... Wissel deze metabox.