Gastenboek

Plaats een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet getoond in uw bericht.
Het is mogelijk dat uw bericht pas wordt getoond na een controle van ons.
We behouden het recht om berichten te bewerken of te verwijderen.
141 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van 5 (9 stemmen)
Bert Keukenkamp ( kantoor@wijheseveer.nl ) heeft geschreven op 9 juni 2007:
Hierbij mijn complimenten voor Homme Overwijk,hij heeft mij goed begeleid naar de aankoop van een schip.De drie V 's daar staat hij voor. Helaas is door omstandigheden de koop uiteindelijk niet doorgegaan dat is voor zowel de eigenaar als aspirant koper een grote teleurstelling.Maar dat buiten beschouwing gelaten ben ik zeer correct geholpen. Dus een bedrijf die betrouwbaarheid nakomt.
Ik hoop bij een evt volgend schip van Homme natuurlijk wel succesvol te kunnen afsluiten. Vr Gr Bert Keukenkamp.
... Wissel deze metabox.
Bea en Eddy van Bruggen ( mariba1@zonnet.nl ) heeft geschreven op 6 juni 2007:
In december 2006 hebben via bemiddeling van Homme een prachtige Vripack kotter aangeschaft. Wij willen hiermee Homme bedanken voor de goede en vooral ook eerlijke bemiddeling. Het is toch wel bijzonder dat de bemiddelaar van de verkoper ons met raad en daad terzijde heeft gestaan bij het oplossen van de problemen die in de keuring waren gesignaleerd. Wij kunnen iedereen aanraden om bij een eventuele aan of verkoop gebruik te maken van de diensten van Homme.
Homme, we wensen je veel succes met je bedrijf en komen je ongetwijfeld nog wel een keer tegen.
Het ga je goed
... Wissel deze metabox.
Rene Blokdijk ( fam.blokdijk@orange.nl ) heeft geschreven op 31 mei 2007:
Wat een prachtige site. Wij laten op dit moment een nieuw schip bouwen maar als dat ooit in de verkoop komt dan zeker bij u.
Goede duidelijke omschrijvingen en prachtige foto's.
Fantastisch.
... Wissel deze metabox.
Andre Vrolijk ( andreevrolijk@hotmail.com ) heeft geschreven op 13 maart 2007:
Zo, wat een mooie site zeg! Ik ken de Marne Classic en wil even vertellen dat het een prima boot is en altijd goed onderhouden. De eigenaar was er heel erg zuinig op. Jammer dat de eigenaar hem wil verkopen. Hij is immers bijna nieuw. Hopelijk krijgt de boot net zo'n nieuwe eigenaar.
Ga zo door met de website. Hij ziet er mooi en overzichtelijk uit en een goede presentatie van de boten.
... Wissel deze metabox.
Jan en Andrie Hordij ( zalmvin@xs4all.nl ) heeft geschreven op 21 december 2006:
Zwartewaal, 21 december 2006.
Beste Home,

In maart 2006 kregen wij het superaanbod om een nieuwe boot voor ons te bouwen. Dit betekende verkoop van de Falcon. Zes prachtige vaarseizoenen beleefden we met de Falcon. Op de botenbeurs in Gorinchem kregen we de tip om jou te vragen voor de verkoopbemiddeling. Telefonisch konden we je overtuigen dat we een leuk en goed schip aanboden. Op 21 oktober 2006 ontving je ons hartelijk en gastvrij in Heerenveen. We lieten de Falcon dan ook met een gerust hart bij jou achter. Na een korte maar zeer prettige periode van overleg wist je ons schip heel snel te verkopen. Je verkoopsite ziet er dan ook zeer verzorgd en prachtig uit. En je persoonlijke, open en prettige manier van zakendoen, werkt perfect. Nogmaals onze hartelijke dank voor deze fijne samenwerking.Wij zullen jou naam zeker naar voren brengen als het om verkoop of koop van een boot gaat. Heel veel succes, en zelf ook veel vaarplezier en misschien tot ziens op de friese wateren.
Groetjes van Jan en Andrie 🙂
... Wissel deze metabox.
J. de Haan heeft geschreven op 21 december 2006:
Mooie duidelijke website. Een goede website om je boot te verkopen of een boot te kopen. Mijn complimenten!
... Wissel deze metabox.
Rita en Harm ( hagvroom@hetnet.nl ) heeft geschreven op 18 november 2006:
Beste Homme, wij hebben erg opgezien tegen het kopen van een boor aangezien wij leken zijn op dat gebied. We waren dus eigenlijk aan de \"heidenen\" overgeleverd. Gelukkig kwam jij op ons pad en zijn wij in het bezit gekomen van een prima boot. Wat ons opviel was je grote klantvriendelijkheid. Wat wij ook als prettig hebben ervaren was dat je nakomt wat je hebt beloofd. Onze saga 27 ligt nu in de winterstalling in Sneek. Wij hopen in het voorjaar veel te varen in het mooie Friesland en wie weet (hopen wij) komen we elkaar nog tegen op het water. Wij kunnen iedereen aanraden om met jou zaken te doen. Groeten Rita en Harm. :grin
... Wissel deze metabox.
Klaas en Gea Stuurwold heeft geschreven op 31 oktober 2006:
We bezoeken jou site nog steeds met veel plezier, altijd weer iets nieuws.
Waar heb je het toch altijd zo druk mee....., de vele foto's op jou site zijn toch zo uitgebreid en mooi dat langskomen voor bezichtiging van het aanbod haast overbodig is?

Homme, wij wensen je alvast een hele prettige vakantie toe.

met vriendelijke groet,
Klaas en Gea.
... Wissel deze metabox.
Chris & Marian heeft geschreven op 31 oktober 2006:
Hoi Homme,
Het was weer even geleden dat ik je site bezocht had, we zijn zeer tevreden over onze, via jou aan gekochte Kempala 1100 sport.
We gaan er nog een paar weekjes van genieten en daarna gaat hij in winterslaap.
De site is ook goed aan gepast zie ik, nou, veel succes met de zaken en geniet van een wel verdiende vakantie.
Groeten Chris & Marian Snoeijs
... Wissel deze metabox.
Albert heeft geschreven op 5 oktober 2006:
zoo wat een leuke sijt zeg en met veel tevreeden mensen on lof over het kopen en verkopen van een boodook ik heb binnen kort een boot te koop van 9.80 lengte over alles 10meter20 en is nog maar 5 jaar in de vaart geweest is dus nog een niewe boot mischien wat voor de liefhebber want moet door omstandigheden weg wat natuurlijk erg jammer is maar zal dan zeker een beroep doen op deze sijt groetjes en ga zo door albert
... Wissel deze metabox.
Henrik Mulder ( hmulder@wanadoo.nl ) heeft geschreven op 16 september 2006:
Een woord van waardering is op zijn plaats. Mede dankzij een mooie site, de juiste bemiddeling en een gulle eerlijke lach, hebben wij onze Louwsmeerkruiser verkocht. Een strenge keuring, een goede overdracht en vervolgens een fijn contact overgehouden.
Homme, klasse, een aanrader!voor verkoop of koop.
Hendrik en Marian.
... Wissel deze metabox.
PieterAnne en Liesbeth ( pieteranne@hetnet.nl ) heeft geschreven op 4 juli 2006:
Hallo Homme
Zo als wij hadden afgesproken zouden we het gastenboek tekenen na het eerste weekend varen met de Van Hulst kruiser.Nou bij deze na het tekenen van de koopovereenkomst hebben we koffie gedronken op onze nieuwe boot.Daarna hebben we de trossen los gegooid en naar de overkant van de Langweerder wielen gevaren en daar ons eerste biertje gedronken die zoals je al beschreef in je laatste nieuws erg koud was.Het hele weekend wezen varen met veel plezier.Homme als we je eens tegen komen op de friese meren dan weet je dat de koffie klaar staat of een koud glaasje bier.
Met vriendelijke groet
PieterAnne en Liesbeth
... Wissel deze metabox.
Baarda ( baard252@planet.nl ) heeft geschreven op 5 juni 2006:
Zoals ik via de mail al schreef, complimenten voor het aanbod en de mooie site.

U schreef op 4 Juni j.l. in "het laatste nieuws" dat er veel kijkers en dromers op uw site actief zijn. Dit genereerd geen omzet maar een groter compliment kunt u zich niet wensen.
Ook ik ben een dromer, want op dit moment geen tijd/geld voor een knappe boot. Maar ooit..(droom)...
Ga zo door met uw bedrijf/site.

F.Baarda
... Wissel deze metabox.
Lammertsma ( olammertsma@hotmail.com ) heeft geschreven op 22 mei 2006:
Beste Homme,
Belofte maakt schuld, hier een berichtje uit Veenendaal.
We willen je heel hartelijk bedanken voor de prettige omgang en alle adviezen die je ons gegeven hebt bij de aankoop van onze eerste boot. Ook dank aan Rene en Grietje voor alle adviezen, en alle technische details die Rene op papier heeft gezet voor ons. Oscar is gisteren met een vriend die veel vaarervaring heeft gaan varen vanuit Noord-Bergum naar Zeewolde. Ik wacht in spanning af totdat hij belt dat ze gearriveert zijn. We hebben er het volste vertrouwen in dat we het leuk gaan vinden, alhoewel ik de caravan wel mis.We hebben zwemvesten aangeschaft en zijn nu nog op zoek naar een bijbootje voor de kinderen. We hebben de caravan inboedel al overgehuist. Wat een rommel heeft een mens dan verzamelt in de afgelopen jaren.We kijken met veel plezier uit naar de vakantie en hopen veel van Nederland te zien. Onze 5 kinderen kunnen helemaal niet wachten tot we gaan varen. Nogmaals bedankt voor de goede begeleiding. Een hartelijke groet van Oscar en Danielle en de kids.
... Wissel deze metabox.
Michel Meijwaard ( michel@dolmanvlet.nl ) heeft geschreven op 20 maart 2006:
Beste Homme

Hier ben ik nog een keer onze website over de dolmanvletten is al aardig gevorderd en draait nu onder het domein www.dolmanvlet.nl ik de foto´s van de dolmanvlet die jij te koop hebt ook op de site staan je moet maar eens kijken

MVG michel
... Wissel deze metabox.
A. den Biggelar ( biggelaar@casema.nl ) heeft geschreven op 16 maart 2006:
Fantastisch, zo hoort een website eruit te zien,
veel foto's
als je interesse in een boot hebt kun je niet volstaan met 3 foto's,
ik kom vast deze zomer langs voor event. inruil
... Wissel deze metabox.
Pieter Dekker heeft geschreven op 12 maart 2006:
Nogmaals gefeliciteerd met je records! Het is ook leuk om de rubriek 'Laatste nieuws' te lezen. Die moet je d'r zeker in houden. Verder hebben we genoten van het varen in de sneeuw.

Hartelijke groeten,
Pieter
... Wissel deze metabox.