Gastenboek

GASTENBOEK Lees de ervaringen van onze klanten of schrijf een bericht over uw ervaringen met ons.

Plaats een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet getoond in uw bericht.
Het is mogelijk dat uw bericht pas wordt getoond na een controle van ons.
We behouden het recht om berichten te bewerken of te verwijderen.
145 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van de 5 (13 stemmen)
Willemien Kulk ( willemienk@hotmail.com ) heeft geschreven op 15 oktober 2007
Ik heb eens even gekeken , we zijn nu nog niet aan een grotere boot toe maar
wel stiekem aan het kijken. Ik wil jullie de complimenten geven over
jullie site, mooi veel foto's van buiten en van binnen.
... Wissel deze metabox.
ALbert en Hortense D heeft geschreven op 13 september 2007
Beste Homme,
Vandaag definitief de laatste voorbereiding getroffen voor overname van de prachtige Cascaruda 1100.
Vooruitlopend op deze mooie dag willen wij je alvast hartelijk danken voor de professionele ,correcte en prettige benadering c.q. begeleiding van ons bij het aankopen van dit schip.Wij wensen vele andere kopers een dergelijke verkoper toe.
met vriendelijke groeten
Albert en Hortense Dujardin-Claessens te Spaubeek
... Wissel deze metabox.
albert ( casanovaleeuw3885@hotmail.com ) heeft geschreven op 5 september 2007
Hoi beste Homme,
Hier dan het berichtje. Mijn dank voor de goede bemiddeling dat tot een goed resultaat heeft geleid en uiteindelijk tot verkoop van de boot. Homme, jij bent zeker een aanrader bij het verkopen of kopen van een boot! Na een probleemloze tocht naar de nieuwe thuishaven in Sneek wens ik de niewe eigenaar veel succes en heel veel vaarplezier!
met vriendelijke groet,

Albert
... Wissel deze metabox.
Sanneke & Ferry ( s.fennet@chello.nl ) heeft geschreven op 10 juli 2007
Terwijl Homme over ons contact in “zijn laatste nieuws”schrijft, doen wij dit in zijn gastenboek .Twee weken geleden zijn we met Homme op pad geweest. In de regen. Niet écht de ideale entourage om naar boten de kijken. Wij zijn leken in de “botelarij’, echter we hebben hele specifieke wensen over ons aan te schaffen boot; uitstraling, modern uiterlijk,interieur,achterkajuit, snufjes en techniek. En ons budget natuurlijk. Ook niet onbelangrijk. Eerst hebben we voor hem een lange lijst met vragen via de mail beantwoord. Zo kreeg hij een algemene indruk van onze wensen. Daarna op pad langs potentiële boten. Bij de eerste was het meteen: nee, dit is het niet. Dat had ie met opzet gedaan. Een aantal andere boten kwamen al aardig in de richting maar nog steeds niet naar volle tevredenheid. Toen nog een aantal waarbij je zegt : ja, dit is het wel, maar helaas onbereikbaar voor ons budget!! Als laatste optie had Homme een Aquanaut die hij zelf gekocht had, goede romp, goede motor. Hij speelde met het idee hem zelf in zijn geheel te strippen en opnieuw op te bouwen. Dus ook nog maar even langs een scheepstimmerman die net bezig was aan een interieur die bij ons in de smaak viel. Homme heeft het druk en weinig tijd dus hij stelde voor dat wij dat zouden gaan doen. Na alle tips en adviezen van Homme zijn we de dag erna zelf ook nog op pad gegaan. We wilden meer vergelijkingsmateriaal. We mochten van hem ook niet meteen beslissen. Diverse jachthavens in Friesland bezocht, zonder resultaat. We kwamen dus terug op zijn voorstel. En dat gaan we nu doen. Homme gaat met ons meedenken, mee regelen en ons op de zijlijn adviseren. En…. Hij heeft natuurlijk de nodige contacten qua monteurs en timmermannen. Het wordt voor ons EEN groot avontuur maar durven de uitdaging aan !! We hebben vertouwen in Hommes ervaring en deskundigheid.
Ons laatste gezamenlijk idee is; om jullie via zijn site met foto’s en verhalen op de hoogte houden van ons avontuur ! Voor tips en adviezen ; mail gerust!
Sanneke & Ferry
... Wissel deze metabox.
Bert Keukenkamp ( kantoor@wijheseveer.nl ) heeft geschreven op 9 juni 2007
Hierbij mijn complimenten voor Homme Overwijk,hij heeft mij goed begeleid naar de aankoop van een schip.De drie V 's daar staat hij voor. Helaas is door omstandigheden de koop uiteindelijk niet doorgegaan dat is voor zowel de eigenaar als aspirant koper een grote teleurstelling.Maar dat buiten beschouwing gelaten ben ik zeer correct geholpen. Dus een bedrijf die betrouwbaarheid nakomt.
Ik hoop bij een evt volgend schip van Homme natuurlijk wel succesvol te kunnen afsluiten. Vr Gr Bert Keukenkamp.
... Wissel deze metabox.
Bea en Eddy van Bruggen ( mariba1@zonnet.nl ) heeft geschreven op 6 juni 2007
In december 2006 hebben via bemiddeling van Homme een prachtige Vripack kotter aangeschaft. Wij willen hiermee Homme bedanken voor de goede en vooral ook eerlijke bemiddeling. Het is toch wel bijzonder dat de bemiddelaar van de verkoper ons met raad en daad terzijde heeft gestaan bij het oplossen van de problemen die in de keuring waren gesignaleerd. Wij kunnen iedereen aanraden om bij een eventuele aan of verkoop gebruik te maken van de diensten van Homme.
Homme, we wensen je veel succes met je bedrijf en komen je ongetwijfeld nog wel een keer tegen.
Het ga je goed
... Wissel deze metabox.
Rene Blokdijk ( fam.blokdijk@orange.nl ) heeft geschreven op 31 mei 2007
Wat een prachtige site. Wij laten op dit moment een nieuw schip bouwen maar als dat ooit in de verkoop komt dan zeker bij u.
Goede duidelijke omschrijvingen en prachtige foto's.
Fantastisch.
... Wissel deze metabox.
Andre Vrolijk ( andreevrolijk@hotmail.com ) heeft geschreven op 13 maart 2007
Zo, wat een mooie site zeg! Ik ken de Marne Classic en wil even vertellen dat het een prima boot is en altijd goed onderhouden. De eigenaar was er heel erg zuinig op. Jammer dat de eigenaar hem wil verkopen. Hij is immers bijna nieuw. Hopelijk krijgt de boot net zo'n nieuwe eigenaar.
Ga zo door met de website. Hij ziet er mooi en overzichtelijk uit en een goede presentatie van de boten.
... Wissel deze metabox.
Jan en Andrie Hordij ( zalmvin@xs4all.nl ) heeft geschreven op 21 december 2006
Zwartewaal, 21 december 2006.
Beste Home,

In maart 2006 kregen wij het superaanbod om een nieuwe boot voor ons te bouwen. Dit betekende verkoop van de Falcon. Zes prachtige vaarseizoenen beleefden we met de Falcon. Op de botenbeurs in Gorinchem kregen we de tip om jou te vragen voor de verkoopbemiddeling. Telefonisch konden we je overtuigen dat we een leuk en goed schip aanboden. Op 21 oktober 2006 ontving je ons hartelijk en gastvrij in Heerenveen. We lieten de Falcon dan ook met een gerust hart bij jou achter. Na een korte maar zeer prettige periode van overleg wist je ons schip heel snel te verkopen. Je verkoopsite ziet er dan ook zeer verzorgd en prachtig uit. En je persoonlijke, open en prettige manier van zakendoen, werkt perfect. Nogmaals onze hartelijke dank voor deze fijne samenwerking.Wij zullen jou naam zeker naar voren brengen als het om verkoop of koop van een boot gaat. Heel veel succes, en zelf ook veel vaarplezier en misschien tot ziens op de friese wateren.
Groetjes van Jan en Andrie 🙂
... Wissel deze metabox.
J. de Haan heeft geschreven op 21 december 2006
Mooie duidelijke website. Een goede website om je boot te verkopen of een boot te kopen. Mijn complimenten!
... Wissel deze metabox.
Rita en Harm ( hagvroom@hetnet.nl ) heeft geschreven op 18 november 2006
Beste Homme, wij hebben erg opgezien tegen het kopen van een boor aangezien wij leken zijn op dat gebied. We waren dus eigenlijk aan de \"heidenen\" overgeleverd. Gelukkig kwam jij op ons pad en zijn wij in het bezit gekomen van een prima boot. Wat ons opviel was je grote klantvriendelijkheid. Wat wij ook als prettig hebben ervaren was dat je nakomt wat je hebt beloofd. Onze saga 27 ligt nu in de winterstalling in Sneek. Wij hopen in het voorjaar veel te varen in het mooie Friesland en wie weet (hopen wij) komen we elkaar nog tegen op het water. Wij kunnen iedereen aanraden om met jou zaken te doen. Groeten Rita en Harm. :grin
... Wissel deze metabox.
Klaas en Gea Stuurwold heeft geschreven op 31 oktober 2006
We bezoeken jou site nog steeds met veel plezier, altijd weer iets nieuws.
Waar heb je het toch altijd zo druk mee....., de vele foto's op jou site zijn toch zo uitgebreid en mooi dat langskomen voor bezichtiging van het aanbod haast overbodig is?

Homme, wij wensen je alvast een hele prettige vakantie toe.

met vriendelijke groet,
Klaas en Gea.
... Wissel deze metabox.
Chris & Marian heeft geschreven op 31 oktober 2006
Hoi Homme,
Het was weer even geleden dat ik je site bezocht had, we zijn zeer tevreden over onze, via jou aan gekochte Kempala 1100 sport.
We gaan er nog een paar weekjes van genieten en daarna gaat hij in winterslaap.
De site is ook goed aan gepast zie ik, nou, veel succes met de zaken en geniet van een wel verdiende vakantie.
Groeten Chris & Marian Snoeijs
... Wissel deze metabox.
Albert heeft geschreven op 5 oktober 2006
zoo wat een leuke sijt zeg en met veel tevreeden mensen on lof over het kopen en verkopen van een boodook ik heb binnen kort een boot te koop van 9.80 lengte over alles 10meter20 en is nog maar 5 jaar in de vaart geweest is dus nog een niewe boot mischien wat voor de liefhebber want moet door omstandigheden weg wat natuurlijk erg jammer is maar zal dan zeker een beroep doen op deze sijt groetjes en ga zo door albert
... Wissel deze metabox.
Henrik Mulder ( hmulder@wanadoo.nl ) heeft geschreven op 16 september 2006
Een woord van waardering is op zijn plaats. Mede dankzij een mooie site, de juiste bemiddeling en een gulle eerlijke lach, hebben wij onze Louwsmeerkruiser verkocht. Een strenge keuring, een goede overdracht en vervolgens een fijn contact overgehouden.
Homme, klasse, een aanrader!voor verkoop of koop.
Hendrik en Marian.
... Wissel deze metabox.
PieterAnne en Liesbeth ( pieteranne@hetnet.nl ) heeft geschreven op 4 juli 2006
Hallo Homme
Zo als wij hadden afgesproken zouden we het gastenboek tekenen na het eerste weekend varen met de Van Hulst kruiser.Nou bij deze na het tekenen van de koopovereenkomst hebben we koffie gedronken op onze nieuwe boot.Daarna hebben we de trossen los gegooid en naar de overkant van de Langweerder wielen gevaren en daar ons eerste biertje gedronken die zoals je al beschreef in je laatste nieuws erg koud was.Het hele weekend wezen varen met veel plezier.Homme als we je eens tegen komen op de friese meren dan weet je dat de koffie klaar staat of een koud glaasje bier.
Met vriendelijke groet
PieterAnne en Liesbeth
... Wissel deze metabox.
Baarda ( baard252@planet.nl ) heeft geschreven op 5 juni 2006
Zoals ik via de mail al schreef, complimenten voor het aanbod en de mooie site.

U schreef op 4 Juni j.l. in "het laatste nieuws" dat er veel kijkers en dromers op uw site actief zijn. Dit genereerd geen omzet maar een groter compliment kunt u zich niet wensen.
Ook ik ben een dromer, want op dit moment geen tijd/geld voor een knappe boot. Maar ooit..(droom)...
Ga zo door met uw bedrijf/site.

F.Baarda
... Wissel deze metabox.