Gastenboek

Lees ons Gastenboek en laat je overtuigen van onze kennis, expertise en service.

We vinden het geweldig om te horen wat onze klanten van Overwijk Jachtbemiddeling vinden. Heb je recentelijk gebruik gemaakt van onze diensten of heb je een ervaring met ons bedrijf die je graag wilt delen? Laat het ons weten door het invullen van onderstaand formulier.
Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons en helpt ons om onze service voortdurend te verbeteren. We streven ernaar om een uitzonderlijke ervaring te bieden aan al onze klanten en jouw mening helpt ons daarbij.

Bedankt voor het nemen van de tijd. We kijken ernaar uit om je feedback te lezen!

GASTENBOEK

Plaats een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet getoond in uw bericht.
Het is mogelijk dat uw bericht pas wordt getoond na een controle van ons.
We behouden het recht om berichten te bewerken of te verwijderen.
155 berichten.
155 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van de 5 (23 stemmen)
J.W.D.Nijkamp ( jwdnijkamp@versatel.nl ) schreef op 25 augustus 2008
Hommage aan Homme,

Begin juni 2008 besloten wij onze Vechtkruiser te verkopen. Ons oog viel op Overwijk Jachtbemiddeling, in eerste instantie vanwege de uitstraling van de website.
Homme gaf aan, alleen boten te willen verkopen, die er netjes uitzagen. De afspraak werd gemaakt, dat hij eerst zou komen kijken.

Hij bleek een hartelijke man, met een heel unieke, transparante aanpak. De boot kwam in de verkoop bij Overwijk.
Ons viel het grote enthousiasme van Homme op. Hij reageerde 's ochtends vroeg, of 's avonds laat op mails en gaf net als op de site een persoonlijke noot aan elk gesprek of stukje tekst op de mail.

Overwijk heeft een heel grote actieradius voor wat betreft de klantenkring. Beslist een enorm bereik, klasse.
Dat liet zich vertalen in een groot aantal bezichtigingen van onze Vechtkruiser. Na onze vakantie begin augustus was er vrijwel meteen een snelle actie van een familie uit Duitsland.

Zij wilden absoluut onze boot kopen! En dat is dan ook gebeurd.
Ruim twee maanden vanaf de beslissing om de boot te verkopen is onze boot verkocht. Dat hadden wij beslist niet verwacht.

Homme begeleidt heel deskundig en correct tot en met de afwikkeling en de "after sales".
Wij hebben veel waardering voor zijn enthousiaste manier van doen en zijn ontembare energie. De website ziet er uitstekend uit en trekt veel belangstellenden.

Kortom: wij zijn uitermate tevreden en wensen Homme, zakelijk en privé het allerbeste toe!
Homme: Goede vaart!

Familie J.W.D.Nijkamp
... Wissel deze metabox.
Je boot verkopen, waar zo veel avonturen mee beleefd zijn is 'n emotionele gebeurtenis.
Er waren 2 belangrijke oorzaken; Onze kinderen langdurig in Amerika te bezoeken en de gevorderde leeftijd.
We kijken nu weer naar een nieuwe horizon!
Homme is hartelijk en bekwaam, waar we veel steun aan hebben gehad. Bedankt!
Dreamwest heeft nu een andere eigenaar, die het schip profesioneel zal inzetten voor calamiteiten op zee,de wadden en meer. Dreamwest zal geen zoet meer proeven.Haar taak ligt op zout, waar ze zich in haar element zal voelen.
Behouden vaart voor Dreamwest en schipper.
... Wissel deze metabox.
Dag Homme Overwijk,
Wilde je nog even een berichtje sturen nadat de boot is verkocht en is overgedragen aan de nieuwe eigenaar.
Het is vlot en prettig verlopen en onze dank daarvoor.
We waren blij(vooral ik) te zien hoe blij en enthousiast de nieuwe eigenaren waren, en we hopen dan ook van harte dat ze er net zoveel plezier aan zullen beleven als dat wij hebben gedaan.
Je gaat verdrietig van boord en ik heb wel even wat traantjes laten gaan.
We hebben er 36 jaar mooie reizen en veel leuke dingen aan beleeft en dat zijn mooie herinneringen aan terug te denken.
Veel succes met de zaak en je nieuwe huis.

hartelijke groetjes,

Tjeerd en Fré van der Zee út Burgum
... Wissel deze metabox.
Hallo Homme,
Enorm bedankt voor de bemiddeling betreffende de stoffering van onze Valk kruiser.Binnen 4 weken was alles gerealiseerd, en hoe!
Dikke klasse.
Nogmaals bedankt.
Thomas en Henny Slotema
... Wissel deze metabox.
Sanneke ( s.fennet@chello.nl ) schreef op 9 april 2008
Jammer dat anonieme gastenboekschrijvers zich niet bekend durven maken. Om die reden zouden dit soort berichten wat mij betreft verwijderd mogen worden... Schrijven okee.Negatief mag ook best, maar maak jezelf bekend !
... Wissel deze metabox.
Bezoeker schreef op 30 maart 2008
Meneer Overwijk, toch vinden wij het een zeer zielige bedoeling hoe u zich vergelijkt met zeer gerennomeerde jachtmakelaars. Voor een lokale bemiddelaar uit Lippenhuizen lijkt ons dit toch een beetje overdreven. Wat een groot aantal bezoekers op uw site zal genereren is uw advertenties op marktplaats, echter mag u zichzelf afvragen wat de kwaliteit van deze bezoekers zijn. U gaat voor de kwantiteit en niet voor de kwaliteit. Hiermee schetst u een foutief beeld van uw populariteit op internet.
... Wissel deze metabox.
Graag willen wij reageren op de opmerking van een anonieme bezoeker.

Het gastenboek van Overwijk Jachtbemiddeling geeft aan dat klanten positief zijn. Mensen die aankopen hebben gedaan zijn zeer tevreden. Homme is een eerlijk, maar óók kundig adviseur en begeleidt zowel de verkoper als koper uitstekend.Hij is altijd optimistisch aan het werk en doet zijn uiterste best zijn klanten naar tevredenheid tegemoet te treden.Dat een anonieme bezoeker op de gastenboek site staat met negatieve uitlatingen zal zijn oorzaak hebben, dat anonieme bezoeker jaloers is op de uitstekende kwaliteiten van verkoop resultaten door Overwijk Jachtbemiddeling.
Verklaarbaar is dit ook wel, want zijn site is absoluut uitgebreid en fraai met kundige fotoreportages. Dit alles moet men in zijn macht hebben. Dát is niet voor iedereen weggelegd. Wij vinden dat een ieder zich bij zijn leest moet houden.
De een is goed in dit en de ander heeft weer andere kwaliteiten. Die andere kwaliteiten heeft de anonieme bezoeker óók wel, alleen hij heeft ze nog niet ontdekt.Dat maakt mensen soms grimmig!

Nancy Roemers
Kees Roemers
... Wissel deze metabox.
Theo en Tiny Pieters schreef op 30 maart 2008
Wij sluiten ons aan bij de vorige schrijvers van het gastenboek. Wij vinden dat Overwijkjachtbemiddeling behoort tot de betere botenmakelaars. Vorig jaar hebben wij bij hem een boot aangekocht naar volledige tevredenheid. De boot is opnieuw geschilderd en voorzien van een nieuwe cabriokap, dit alles onder bemiddeling van Homme Overwijk. Homme bedankt voor je fantastische bemiddeling, voor ons ben je de botenmakelaar.

Groetjes Theo en Tiny Pieters

PS, ook de groetjes aan Rene Gentner(de schilder)
... Wissel deze metabox.
Bezoeker schreef op 26 maart 2008
Ten aanzien van de statistieken die Overwijk gebruikt wil ik u toch even wat laten zien. Het onderstaande staat op diverse sites vermeld. Als ik meneer Overwijk was zou ik toch eens nadenken voordat er zulke grafiekjes op websites worden geplaatst.

Kritiek op Alexa Traffic Rank; te weinig gebruikers toolbar

Wie de Alexa top 500 lijsten enigszins bestudeert zal zien dat de gegevens niet altijd even betrouwbaar zijn. Voor de sites die wereldwijd opereren zijn de gegevens relatief betrouwbaar, maar voor Nederland zijn ze dat verre van. Dit komt doordat Alexa afhankelijk is van de mensen die de alexa toolbar hebben geinstalleerd en dat zijn er in Nederland niet enorm veel. Zo kan het gebeuren dat je site ineens enorm vooruit schiet als een groepje gebruikers met toolbar je site bezoekt.

Alexa Traffic Rank is dus vooral indicatief en ter vermaak. Wetenschappelijke conclusies kunnen er vooral wereldwijd mee worden getrokken, maar zeker niet in de Nederlandse markt.Reactie van de webmaster: Commentaar van H.

Overwijk:
Beste anonieme bezoeker.
Inderdaad is ooit eens aangetoond dat bezoekers met een Alexa Toolbar zorgen voor een hogere kwalificatie van de bewuste site. Het is dan niet fair om sites die verschillende onderwerpen bestrijken te vergelijken. Het is namelijk aannemelijk dat de doelgroep de de bewuste toolbar gebruikt juist geinteresseerd in een specifiek onderwerp en daardoor een voorkeur heeft voor bepaalde sites. De sites die in het onderzoek op deze site worden genoemd hebben echter alle hetzelfde onderwerp (aanbod van boten in Nederland) en de doelgroep met de toolbar zal niet een voorkeur hebben voor een bepaalde site. De vergelijking kan daarom juist wel worden gemaakt tussen sites die hetzelfde onderwerp behandelen. Dit wordt ook in de tekst genoemd die u citeert alleen heeft u dat bewuste deel weggelaten.
Ik heb dus wel degelijk gedegen onderzoek gedaan naar de traffics en dit niet naar mijn hand gezet. Overigens bent u de eerste die anoniem een bericht achterlaat dus is het voor mij alleen mogelijk u op deze manier aan te spreken.
... Wissel deze metabox.
Willemien Kulk ( willemienk@hotmail.com ) schreef op 15 oktober 2007
Ik heb eens even gekeken , we zijn nu nog niet aan een grotere boot toe maar
wel stiekem aan het kijken. Ik wil jullie de complimenten geven over
jullie site, mooi veel foto's van buiten en van binnen.
... Wissel deze metabox.
ALbert en Hortense D schreef op 13 september 2007
Beste Homme,
Vandaag definitief de laatste voorbereiding getroffen voor overname van de prachtige Cascaruda 1100.
Vooruitlopend op deze mooie dag willen wij je alvast hartelijk danken voor de professionele ,correcte en prettige benadering c.q. begeleiding van ons bij het aankopen van dit schip.Wij wensen vele andere kopers een dergelijke verkoper toe.
met vriendelijke groeten
Albert en Hortense Dujardin-Claessens te Spaubeek
... Wissel deze metabox.
albert ( casanovaleeuw3885@hotmail.com ) schreef op 5 september 2007
Hoi beste Homme,
Hier dan het berichtje. Mijn dank voor de goede bemiddeling dat tot een goed resultaat heeft geleid en uiteindelijk tot verkoop van de boot. Homme, jij bent zeker een aanrader bij het verkopen of kopen van een boot! Na een probleemloze tocht naar de nieuwe thuishaven in Sneek wens ik de niewe eigenaar veel succes en heel veel vaarplezier!
met vriendelijke groet,

Albert
... Wissel deze metabox.
Sanneke & Ferry ( s.fennet@chello.nl ) schreef op 10 juli 2007
Terwijl Homme over ons contact in “zijn laatste nieuws”schrijft, doen wij dit in zijn gastenboek .Twee weken geleden zijn we met Homme op pad geweest. In de regen. Niet écht de ideale entourage om naar boten de kijken. Wij zijn leken in de “botelarij’, echter we hebben hele specifieke wensen over ons aan te schaffen boot; uitstraling, modern uiterlijk,interieur,achterkajuit, snufjes en techniek. En ons budget natuurlijk. Ook niet onbelangrijk. Eerst hebben we voor hem een lange lijst met vragen via de mail beantwoord. Zo kreeg hij een algemene indruk van onze wensen. Daarna op pad langs potentiële boten. Bij de eerste was het meteen: nee, dit is het niet. Dat had ie met opzet gedaan. Een aantal andere boten kwamen al aardig in de richting maar nog steeds niet naar volle tevredenheid. Toen nog een aantal waarbij je zegt : ja, dit is het wel, maar helaas onbereikbaar voor ons budget!! Als laatste optie had Homme een Aquanaut die hij zelf gekocht had, goede romp, goede motor. Hij speelde met het idee hem zelf in zijn geheel te strippen en opnieuw op te bouwen. Dus ook nog maar even langs een scheepstimmerman die net bezig was aan een interieur die bij ons in de smaak viel. Homme heeft het druk en weinig tijd dus hij stelde voor dat wij dat zouden gaan doen. Na alle tips en adviezen van Homme zijn we de dag erna zelf ook nog op pad gegaan. We wilden meer vergelijkingsmateriaal. We mochten van hem ook niet meteen beslissen. Diverse jachthavens in Friesland bezocht, zonder resultaat. We kwamen dus terug op zijn voorstel. En dat gaan we nu doen. Homme gaat met ons meedenken, mee regelen en ons op de zijlijn adviseren. En…. Hij heeft natuurlijk de nodige contacten qua monteurs en timmermannen. Het wordt voor ons EEN groot avontuur maar durven de uitdaging aan !! We hebben vertouwen in Hommes ervaring en deskundigheid.
Ons laatste gezamenlijk idee is; om jullie via zijn site met foto’s en verhalen op de hoogte houden van ons avontuur ! Voor tips en adviezen ; mail gerust!
Sanneke & Ferry
... Wissel deze metabox.
Hierbij mijn complimenten voor Homme Overwijk,hij heeft mij goed begeleid naar de aankoop van een schip.De drie V 's daar staat hij voor. Helaas is door omstandigheden de koop uiteindelijk niet doorgegaan dat is voor zowel de eigenaar als aspirant koper een grote teleurstelling.Maar dat buiten beschouwing gelaten ben ik zeer correct geholpen. Dus een bedrijf die betrouwbaarheid nakomt.
Ik hoop bij een evt volgend schip van Homme natuurlijk wel succesvol te kunnen afsluiten. Vr Gr Bert Keukenkamp.
... Wissel deze metabox.
In december 2006 hebben via bemiddeling van Homme een prachtige Vripack kotter aangeschaft. Wij willen hiermee Homme bedanken voor de goede en vooral ook eerlijke bemiddeling. Het is toch wel bijzonder dat de bemiddelaar van de verkoper ons met raad en daad terzijde heeft gestaan bij het oplossen van de problemen die in de keuring waren gesignaleerd. Wij kunnen iedereen aanraden om bij een eventuele aan of verkoop gebruik te maken van de diensten van Homme.
Homme, we wensen je veel succes met je bedrijf en komen je ongetwijfeld nog wel een keer tegen.
Het ga je goed
... Wissel deze metabox.
Wat een prachtige site. Wij laten op dit moment een nieuw schip bouwen maar als dat ooit in de verkoop komt dan zeker bij u.
Goede duidelijke omschrijvingen en prachtige foto's.
Fantastisch.
... Wissel deze metabox.
Zo, wat een mooie site zeg! Ik ken de Marne Classic en wil even vertellen dat het een prima boot is en altijd goed onderhouden. De eigenaar was er heel erg zuinig op. Jammer dat de eigenaar hem wil verkopen. Hij is immers bijna nieuw. Hopelijk krijgt de boot net zo'n nieuwe eigenaar.
Ga zo door met de website. Hij ziet er mooi en overzichtelijk uit en een goede presentatie van de boten.
... Wissel deze metabox.
Jan en Andrie Hordij ( zalmvin@xs4all.nl ) schreef op 21 december 2006
Zwartewaal, 21 december 2006.
Beste Home,

In maart 2006 kregen wij het superaanbod om een nieuwe boot voor ons te bouwen. Dit betekende verkoop van de Falcon. Zes prachtige vaarseizoenen beleefden we met de Falcon. Op de botenbeurs in Gorinchem kregen we de tip om jou te vragen voor de verkoopbemiddeling. Telefonisch konden we je overtuigen dat we een leuk en goed schip aanboden. Op 21 oktober 2006 ontving je ons hartelijk en gastvrij in Heerenveen. We lieten de Falcon dan ook met een gerust hart bij jou achter. Na een korte maar zeer prettige periode van overleg wist je ons schip heel snel te verkopen. Je verkoopsite ziet er dan ook zeer verzorgd en prachtig uit. En je persoonlijke, open en prettige manier van zakendoen, werkt perfect. Nogmaals onze hartelijke dank voor deze fijne samenwerking.Wij zullen jou naam zeker naar voren brengen als het om verkoop of koop van een boot gaat. Heel veel succes, en zelf ook veel vaarplezier en misschien tot ziens op de friese wateren.
Groetjes van Jan en Andrie 🙂
... Wissel deze metabox.