Gastenboek

Lees ons Gastenboek en laat je overtuigen van onze kennis, expertise en service.

We vinden het geweldig om te horen wat onze klanten van Overwijk Jachtbemiddeling vinden. Heb je recentelijk gebruik gemaakt van onze diensten of heb je een ervaring met ons bedrijf die je graag wilt delen? Laat het ons weten door het invullen van onderstaand formulier.
Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons en helpt ons om onze service voortdurend te verbeteren. We streven ernaar om een uitzonderlijke ervaring te bieden aan al onze klanten en jouw mening helpt ons daarbij.

Bedankt voor het nemen van de tijd. We kijken ernaar uit om je feedback te lezen!

GASTENBOEK

Plaats een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet getoond in uw bericht.
Het is mogelijk dat uw bericht pas wordt getoond na een controle van ons.
We behouden het recht om berichten te bewerken of te verwijderen.
154 berichten.
154 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van de 5 (22 stemmen)
Rita en Harm ( hagvroom@hetnet.nl ) schreef op 18 november 2006
Beste Homme, wij hebben erg opgezien tegen het kopen van een boor aangezien wij leken zijn op dat gebied. We waren dus eigenlijk aan de \"heidenen\" overgeleverd. Gelukkig kwam jij op ons pad en zijn wij in het bezit gekomen van een prima boot. Wat ons opviel was je grote klantvriendelijkheid. Wat wij ook als prettig hebben ervaren was dat je nakomt wat je hebt beloofd. Onze saga 27 ligt nu in de winterstalling in Sneek. Wij hopen in het voorjaar veel te varen in het mooie Friesland en wie weet (hopen wij) komen we elkaar nog tegen op het water. Wij kunnen iedereen aanraden om met jou zaken te doen. Groeten Rita en Harm. :grin
... Wissel deze metabox.
Klaas en Gea Stuurwold schreef op 31 oktober 2006
We bezoeken jou site nog steeds met veel plezier, altijd weer iets nieuws.
Waar heb je het toch altijd zo druk mee....., de vele foto's op jou site zijn toch zo uitgebreid en mooi dat langskomen voor bezichtiging van het aanbod haast overbodig is?

Homme, wij wensen je alvast een hele prettige vakantie toe.

met vriendelijke groet,
Klaas en Gea.
... Wissel deze metabox.
Chris & Marian schreef op 31 oktober 2006
Hoi Homme,
Het was weer even geleden dat ik je site bezocht had, we zijn zeer tevreden over onze, via jou aan gekochte Kempala 1100 sport.
We gaan er nog een paar weekjes van genieten en daarna gaat hij in winterslaap.
De site is ook goed aan gepast zie ik, nou, veel succes met de zaken en geniet van een wel verdiende vakantie.
Groeten Chris & Marian Snoeijs
... Wissel deze metabox.
Albert schreef op 5 oktober 2006
zoo wat een leuke sijt zeg en met veel tevreeden mensen on lof over het kopen en verkopen van een boodook ik heb binnen kort een boot te koop van 9.80 lengte over alles 10meter20 en is nog maar 5 jaar in de vaart geweest is dus nog een niewe boot mischien wat voor de liefhebber want moet door omstandigheden weg wat natuurlijk erg jammer is maar zal dan zeker een beroep doen op deze sijt groetjes en ga zo door albert
... Wissel deze metabox.
Henrik Mulder ( hmulder@wanadoo.nl ) schreef op 16 september 2006
Een woord van waardering is op zijn plaats. Mede dankzij een mooie site, de juiste bemiddeling en een gulle eerlijke lach, hebben wij onze Louwsmeerkruiser verkocht. Een strenge keuring, een goede overdracht en vervolgens een fijn contact overgehouden.
Homme, klasse, een aanrader!voor verkoop of koop.
Hendrik en Marian.
... Wissel deze metabox.
Hallo Homme
Zo als wij hadden afgesproken zouden we het gastenboek tekenen na het eerste weekend varen met de Van Hulst kruiser.Nou bij deze na het tekenen van de koopovereenkomst hebben we koffie gedronken op onze nieuwe boot.Daarna hebben we de trossen los gegooid en naar de overkant van de Langweerder wielen gevaren en daar ons eerste biertje gedronken die zoals je al beschreef in je laatste nieuws erg koud was.Het hele weekend wezen varen met veel plezier.Homme als we je eens tegen komen op de friese meren dan weet je dat de koffie klaar staat of een koud glaasje bier.
Met vriendelijke groet
PieterAnne en Liesbeth
... Wissel deze metabox.
Baarda ( baard252@planet.nl ) schreef op 5 juni 2006
Zoals ik via de mail al schreef, complimenten voor het aanbod en de mooie site.

U schreef op 4 Juni j.l. in "het laatste nieuws" dat er veel kijkers en dromers op uw site actief zijn. Dit genereerd geen omzet maar een groter compliment kunt u zich niet wensen.
Ook ik ben een dromer, want op dit moment geen tijd/geld voor een knappe boot. Maar ooit..(droom)...
Ga zo door met uw bedrijf/site.

F.Baarda
... Wissel deze metabox.
Beste Homme,
Belofte maakt schuld, hier een berichtje uit Veenendaal.
We willen je heel hartelijk bedanken voor de prettige omgang en alle adviezen die je ons gegeven hebt bij de aankoop van onze eerste boot. Ook dank aan Rene en Grietje voor alle adviezen, en alle technische details die Rene op papier heeft gezet voor ons. Oscar is gisteren met een vriend die veel vaarervaring heeft gaan varen vanuit Noord-Bergum naar Zeewolde. Ik wacht in spanning af totdat hij belt dat ze gearriveert zijn. We hebben er het volste vertrouwen in dat we het leuk gaan vinden, alhoewel ik de caravan wel mis.We hebben zwemvesten aangeschaft en zijn nu nog op zoek naar een bijbootje voor de kinderen. We hebben de caravan inboedel al overgehuist. Wat een rommel heeft een mens dan verzamelt in de afgelopen jaren.We kijken met veel plezier uit naar de vakantie en hopen veel van Nederland te zien. Onze 5 kinderen kunnen helemaal niet wachten tot we gaan varen. Nogmaals bedankt voor de goede begeleiding. Een hartelijke groet van Oscar en Danielle en de kids.
... Wissel deze metabox.
Beste Homme

Hier ben ik nog een keer onze website over de dolmanvletten is al aardig gevorderd en draait nu onder het domein www.dolmanvlet.nl ik de foto´s van de dolmanvlet die jij te koop hebt ook op de site staan je moet maar eens kijken

MVG michel
... Wissel deze metabox.
A. den Biggelar ( biggelaar@casema.nl ) schreef op 16 maart 2006
Fantastisch, zo hoort een website eruit te zien,
veel foto's
als je interesse in een boot hebt kun je niet volstaan met 3 foto's,
ik kom vast deze zomer langs voor event. inruil
... Wissel deze metabox.
Pieter Dekker schreef op 12 maart 2006
Nogmaals gefeliciteerd met je records! Het is ook leuk om de rubriek 'Laatste nieuws' te lezen. Die moet je d'r zeker in houden. Verder hebben we genoten van het varen in de sneeuw.

Hartelijke groeten,
Pieter
... Wissel deze metabox.
overwijkjb schreef op 1 maart 2006
Bste Homme,
Wat een schitterende nieuwe
website. Onze complimenten en veel succes.

Rob en Nelleke den Boer
... Wissel deze metabox.
Monique schreef op 1 februari 2006
Hallo
ikheb een vraag.
we hebben eenhele mooie motorkruiser gezien, maar het enige probleem is dat er een Hanomag 50pk dieselmotor inzit. Hij draait wel, maar het gaat mij eigenlijk om de onderdelen in de toekomst. zijn die makkelijk te verkijgen, of moet je , als je nu aan onderdelen kunt komen, heel veel op voorraad hebben??
graag wacht ik uw reactie af.
... Wissel deze metabox.
Michel Meijwaard schreef op 29 januari 2006
Beste Homme
Als eerste moet zeggen dat je echt een mooie site die je heb gemaakt zelf ben ik ook bezig om een site te maken die gaat over dolmanvletten dus ik heb aan jou een vraag of ik gebruik mag maken van de foto´s van de dolmanvlet die jij te koop hebt staan en wat gegevens van de vlet.
Zoals je ziet heet ik ook meijwaard net als john die hier in het gasten boek staat het is mijn broer we zijn bezig om een database aan te leggen van dolmanvletten vandaar de vraag
Groeten Michel
... Wissel deze metabox.
Theun schreef op 28 januari 2006
Hoi Homme,
Gewoon uit nieuwsgierigheid,maar met een beroepsmatige en dus kritische blik, jouw site bekeken. Ziet er naar mijn mening profesioneel en dus goed en duidelijk uit! Veel succes. Theun
... Wissel deze metabox.
Nico en Jellie schreef op 22 januari 2006
Homme,

Nu alles achter de rug is en onze boot "De Wolf 9.30" verkocht is en wij een prachtige camper terug hebben willen we je toch even bedanken voor je werk van de laatste maanden. Je nuchterheid en
no-nonsence werkwijze hebben we zeer gewaardeerd. Alle lof! We gaan je ook zeker aanbevelen bij vrienden mochten die ooit hun boot willen verkopen.
Fijn dat we mensen getroffen hebben die er net zo blij mee zijn als wij ook altijd waren met de boot. We hopen dat zij er net zo veel vaarplezier mee zullen hebben als wij. HOMME bedankt!
... Wissel deze metabox.
Riek en Frans schreef op 19 januari 2006
Hallo Homme,

15 Januari 2006; Jellie, ik, wijntje, zonnetje, gewoon heerlijk genietend in de kuip van de Toarker, terwijl Frans en Nico het scheepje voorzichtig door het ijs sturen.
Jellie en Nico hadden al met de camper gereden, en nu was het dus onze beurt.
Het fijne is dat we alle vier zeggen; "het voelt zo goed"
Bij de verkoop van een boot of camper gaat er toch ook een stukje van jezelf mee weg. Als dat stukje dan bij mensen terecht komt die dat begrijpen en respecteren, dan voelt het dus goed.
Je gunt het elkaar dan ook, en er ontstaat iets heel anders dan alleen een zakelijk contact. Je gaat je ervaringen delen, en je geniet van de vreugde bij de ander.
We zullen ook zeker later in het jaar nog weer tesamen genieten in Giethoorn
van ( nu) hun camper en onze boot.
Toch heeft onze bizondere ontmoeting, en nieuwe vriendschap ook alles te maken met de manier waarop jij Homme, werkt.
Dus dank je wel!
... Wissel deze metabox.
Riek en Frans schreef op 22 december 2005
Beste Homme,

je stelt in je bericht van vandaag 14 jan. en nu rust,maar rust......roest en dat is zeker het laatste wat je met een boot kunt gebruiken. Alle gekheid op een stokje,wij vonden het vandaag ook een fijne dag om zulke fijne mensen te mogen ontmoeten,dat is zeker geen toeval.Dat jij Homme een goed gevoel hebt,dat zal zeker kloppen,want dat hebben wij ook zeer zeker met Nico&Jellie,het klikte gewoon.Heeft ook met vertrouwen te maken over en weer en ook naar jou toe.Zal worden vervolgd....................!Fijn weekend gewenst,geniet van je rust,want na gedane zaken is het goed.......maar denk om de roest.Groetjes Riek&Frans.
Ps;je vraag over de aanhanger voor je Duitse klanten,die mogen alleen in Nederland rijden met een Duits kenteken op de aanhanger.
... Wissel deze metabox.