Gastenboek

Plaats een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet getoond in uw bericht.
Het is mogelijk dat uw bericht pas wordt getoond na een controle van ons.
We behouden het recht om berichten te bewerken of te verwijderen.
141 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van de 5 (9 stemmen)
overwijkjb heeft geschreven op 1 maart 2006:
Bste Homme,
Wat een schitterende nieuwe
website. Onze complimenten en veel succes.

Rob en Nelleke den Boer
... Wissel deze metabox.
Monique heeft geschreven op 1 februari 2006:
Hallo
ikheb een vraag.
we hebben eenhele mooie motorkruiser gezien, maar het enige probleem is dat er een Hanomag 50pk dieselmotor inzit. Hij draait wel, maar het gaat mij eigenlijk om de onderdelen in de toekomst. zijn die makkelijk te verkijgen, of moet je , als je nu aan onderdelen kunt komen, heel veel op voorraad hebben??
graag wacht ik uw reactie af.
... Wissel deze metabox.
Michel Meijwaard heeft geschreven op 29 januari 2006:
Beste Homme
Als eerste moet zeggen dat je echt een mooie site die je heb gemaakt zelf ben ik ook bezig om een site te maken die gaat over dolmanvletten dus ik heb aan jou een vraag of ik gebruik mag maken van de foto´s van de dolmanvlet die jij te koop hebt staan en wat gegevens van de vlet.
Zoals je ziet heet ik ook meijwaard net als john die hier in het gasten boek staat het is mijn broer we zijn bezig om een database aan te leggen van dolmanvletten vandaar de vraag
Groeten Michel
... Wissel deze metabox.
Theun heeft geschreven op 28 januari 2006:
Hoi Homme,
Gewoon uit nieuwsgierigheid,maar met een beroepsmatige en dus kritische blik, jouw site bekeken. Ziet er naar mijn mening profesioneel en dus goed en duidelijk uit! Veel succes. Theun
... Wissel deze metabox.
Nico en Jellie heeft geschreven op 22 januari 2006:
Homme,

Nu alles achter de rug is en onze boot "De Wolf 9.30" verkocht is en wij een prachtige camper terug hebben willen we je toch even bedanken voor je werk van de laatste maanden. Je nuchterheid en
no-nonsence werkwijze hebben we zeer gewaardeerd. Alle lof! We gaan je ook zeker aanbevelen bij vrienden mochten die ooit hun boot willen verkopen.
Fijn dat we mensen getroffen hebben die er net zo blij mee zijn als wij ook altijd waren met de boot. We hopen dat zij er net zo veel vaarplezier mee zullen hebben als wij. HOMME bedankt!
... Wissel deze metabox.
Riek en Frans heeft geschreven op 19 januari 2006:
Hallo Homme,

15 Januari 2006; Jellie, ik, wijntje, zonnetje, gewoon heerlijk genietend in de kuip van de Toarker, terwijl Frans en Nico het scheepje voorzichtig door het ijs sturen.
Jellie en Nico hadden al met de camper gereden, en nu was het dus onze beurt.
Het fijne is dat we alle vier zeggen; "het voelt zo goed"
Bij de verkoop van een boot of camper gaat er toch ook een stukje van jezelf mee weg. Als dat stukje dan bij mensen terecht komt die dat begrijpen en respecteren, dan voelt het dus goed.
Je gunt het elkaar dan ook, en er ontstaat iets heel anders dan alleen een zakelijk contact. Je gaat je ervaringen delen, en je geniet van de vreugde bij de ander.
We zullen ook zeker later in het jaar nog weer tesamen genieten in Giethoorn
van ( nu) hun camper en onze boot.
Toch heeft onze bizondere ontmoeting, en nieuwe vriendschap ook alles te maken met de manier waarop jij Homme, werkt.
Dus dank je wel!
... Wissel deze metabox.
Riek en Frans heeft geschreven op 22 december 2005:
Beste Homme,

je stelt in je bericht van vandaag 14 jan. en nu rust,maar rust......roest en dat is zeker het laatste wat je met een boot kunt gebruiken. Alle gekheid op een stokje,wij vonden het vandaag ook een fijne dag om zulke fijne mensen te mogen ontmoeten,dat is zeker geen toeval.Dat jij Homme een goed gevoel hebt,dat zal zeker kloppen,want dat hebben wij ook zeer zeker met Nico&Jellie,het klikte gewoon.Heeft ook met vertrouwen te maken over en weer en ook naar jou toe.Zal worden vervolgd....................!Fijn weekend gewenst,geniet van je rust,want na gedane zaken is het goed.......maar denk om de roest.Groetjes Riek&Frans.
Ps;je vraag over de aanhanger voor je Duitse klanten,die mogen alleen in Nederland rijden met een Duits kenteken op de aanhanger.
... Wissel deze metabox.
Baccara heeft geschreven op 21 december 2005:
Dag Homme,
Wij zijn sinds 2 januari in het ,,rijke bezit van een Brekken kruiser. Hij is 2.95 br en 8,80 lang. Er ligt een volvo 50 pk motor in.
We zijn heel nieuwsgierig naar zijn/haar gedragingen in het water. Helaas is er over de bouw of historie van een Brekken kruiser niet veel te vinden. Kun jij ons helpen aan een site of boekje over de historie van deze boot/schip
Het wordt nog heel erg lachen want mijn man en ik hebben nog nooit echt gevaren.
Onze a.s schoonzoon is bijna op het water geboren en die gaat ons inwijden.
We hebben deze boot samen met mn dochter en schoonzoon gekocht, en we willen hem dan ook als een soort caravan op het water gaan gebruiken.
Leuke bijkomstigheid is dat ik mn dochter dan vaker zie. Op het moment ligt hij op het droge en hebben we de motor en inrichting onder handen.
Met pasen gaat hij te water en gaan we er mee varen.
Ik vond jouw site heel erg leuk en hij staat in de favoriten om er nog eens gebruik van te maken.
Hoop van je te lezen
Hartelijke groet van Baccara
... Wissel deze metabox.
Rob den Boer heeft geschreven op 20 december 2005:
Dag Homme,
Nadat ik jou en Inge vanochtend al telefonisch het beste voor 2006 heb toegewenst, toch even het volgende.
Jouw (jullie) omgang en benadering met zowel de eigenaren van de schepen als de potentiele kopers voelt heel goed.
Alle tijd, alle info's, alle emails, de 3 V's maken jullie volkomen waar.
Ook de website is een "plaatje" zowel grafisch, (mijn vorige vak) als de tekst zijn perfect, en de fotospecificatie geeft voor een geinteresseerde koper een uitstekend en eerlijk beeld.
Ook je rubriek "laatste nieuws" geeft aan dat jullie heel open en transparant werken. Ik raadpleeg deze rubriek zeker 2 x per week, natuurlijk ook om te kijken of er interesse is voor onze Doerak.
Veel succes,
Groet Rob en Nelleke
... Wissel deze metabox.
John Meijwaard heeft geschreven op 12 december 2005:
Schiterende site, overduidelijk met mooie fotopresentaties.
De Dolmanvlet spreekt mij aan, ik hou mij graag op de hoogte waar deze vletten zijn want ik heb namelijk een identieke vlet (de laatste die in 1980 door de Dolmanwerf is afgeleverd) en verzamel zo ongeveer alles op het gebied van deze (door T.H. Gillissen ontworpen) vletten.
Groetjes John
... Wissel deze metabox.
Hanno Bosch heeft geschreven op 9 december 2005:
Hallo Homme,

Ik ben op zoek naar een platbodem en kwam op jouw site goed en overzichtelijk. We hebben nog wel contact.
... Wissel deze metabox.
M. ter Braal heeft geschreven op 1 december 2005:
Ben op zoek naar een gebruikt schip, jullie site ziet er goed en overzichtelijk uit.Zeer uigebreide foto impressies. TOP
... Wissel deze metabox.
Sophie heeft geschreven op 30 november 2005:
Het wordt eentonig: wat een mooie en duidelijke site. En dan als je naar Friesland komt om een boot te bekijken, de boot ligt klaar, de verwarming staat aan en je glijdt door het prachtige friese winterlandschap. Doen: varen in de winter. Onvergetelijk.
Homme, bedankt
... Wissel deze metabox.
T. Fremouw heeft geschreven op 28 november 2005:
Mooie site,Prachtige foto's vooral de beneteau antaris mooie visboot.Mocht u volgende zomer of herfst zo'n soort boot in de verkoop hebben, wilt u dan eens een mail sturen.
Alvast bedankt.
... Wissel deze metabox.
Chris en Marian heeft geschreven op 12 november 2005:
Hoi Homme,
Hier ook even een berichtje uit het "verre" brabant, Onze boot ligt nu te pronken in Heereveen we hopen dat er mensen gaan komen die graag dicht bij het water zitten, want de Target heeft een fantastische grote open kuip, en ook de rest is tip top in orde. Homme we hebben er vertrouwen in dat het je gaat lukken.
En over je site; alleen maar goeds, mooie foto\'s en een uitvoerige beschrijving van de details aan boord. Het allerbeste ermee. en een welgemeend houdoe uit Prinsenbeek (NB)
... Wissel deze metabox.
Nico en Jellie heeft geschreven op 10 november 2005:
Bewust hebben we gekozen om door bemiddeling van jou onze boot te gaan verkopen. Gelet op je inspanningen, vooral de omvangrijke foto reportage die een volledig beeld weergeeft, een goede keus. Wat voor ons ook heel belangrijk is zijn duidelijke afspraken die worden nagekomen. Hieruit blijkt overduidelijk dat we het geheel gerust aan jou over kunnen laten. Homme Succes
... Wissel deze metabox.
Bart Kaeller heeft geschreven op 7 november 2005:
Hallo Homme, Ik vind je website heel toegankelijk en uitnodigend voor een bezoekje, mede door de mooie fotoreportages, die je gemaakt hebt en dus goed voor de verkoop. Veel succes, Bart
... Wissel deze metabox.
Frans en Lukie heeft geschreven op 28 oktober 2005:
Wij zijn al geruime tijd op zoek naar een boot. Het wordt dan ons het eerste schip. Bij aanbiedingen door bijna alle scheepsmakelaars en particulieren is de omschrijving van de schepen veelal erg beperkt en is van een goede complete en duidelijke fotoreportage al helemaal geen sprake.

Bij Homme Overwijk is dat opvallend anders. Hij geeft via een grote en heldere fotoreportage direct al een goede indruk van de betreffende boot. Een uitgebreide toelichting en opsomming van bijna alle specificaties geeft ons als koper al direct een goed en vertrouwd gevoel. Ook als er vooraf al iets niet goed is aan de boot laat hij dit zien en weten. Daarnaast is onze ervaring met Homme dat hij snel reageert op afspraken en proefvaarten. En tot slot. Als wij een boot zouden moeten verkopen dan is voor ons Homme de aangewezen persoon.

Succes en misschien nog eens tot ziens.
... Wissel deze metabox.
Frans en Lukie heeft geschreven op 28 oktober 2005:
Wij zijn al geruime tijd op zoek naar een boot. Het wordt dan ons het eerste schip. Bij aanbiedingen door bijna alle scheepsmakelaars en particulieren is de omschrijving van de schepen veelal erg beperkt en is van een goede complete en duidelijke fotoreportage al helemaal geen sprake. Bij Homme Overwijk is dat opvallend anders. Hij geeft via een grote en heldere fotoreportage direct al een goede indruk van de betreffende boot. Een uitgebreide toelichting en opsomming van bijna alle specificaties geeft ons als koper al direct een goed en vertrouwd gevoel. Ook als er vooraf al iets niet goed is aan de boot laat hij dit zien en weten. Daarnaast is onze ervaring met Homme dat hij snel reageert op afspraken en proefvaarten. En tot slot. Als wij een boot zouden moeten verkopen dan is voor ons Homme de aangewezen persoon.
... Wissel deze metabox.
Thomas heeft geschreven op 23 oktober 2005:
Sind grose Frieslandfans und oft mit dem (Charter)boot in Friesland unterwegs.
Mein Vater ( Ex-Berufsschiffer) mochte eventuell ein Boot kaufenund aus diesem Grund verfolgen wir standig die Neuigkeiten auf Ihrer Seite.
Von allen Yachtmakler-Websites ist Ihre die ubersichtlichste.
Sehr schon sind die grosen Bilder der Boote um sich einen erstenEindruck zu verschaffen

Weiter so, echt klasse

Vielleicht bis bald Tot ziens

Thomas
... Wissel deze metabox.