Nog steeds hemelvaartweekend

ACTUEEL Wilt u altijd op de hoogte zijn van onze belevenissen? Graag weten wat er speelt of nieuwsgierig naar tips en tricks? Naast onze Facebook, Twitter en Instagram leest u alles in de nieuwsberichten hieronder.

Na de succesvolle donderdag stond er vrijdags wederom een proefvaart op de rol. De Drait Bravoure 34 mocht zijn kunsten bewijzen aan de familie Menke uit Dordrecht. Net als bij de Ardokruiser waren ook zij de eersten die het schip bezichtigden en direct toehapten. Een prijs waren we al overeengekomen en de proefvaart zou de kers op de taart moeten zijn. En dat werd het ook! Om elf uur lag het schip klaar in Jachthaven de Molenwaard in Hasselt en ook de koffie stond te pruttelen voor alle gasten. De kopers kopen het schip voor de hele familie dus een afvaardiging van vijf mensen heeft genoten van de proefvaart. De eigenaar en zijn vrouw waren mij erg ter wille waarvoor dank. Ik kon achterover leunen terwijl zij alle ins en outs vertelden. En dat waren er nogal wat. Vermoedelijk zullen de nieuwe eigenaren de slaap niet kunnen vatten. Gelukkig staat alles ook op papier zodat ze het nog eens rustig kunnen nalezen.
Ook bij deze proefvaart hebben we er de kantjes er niet vanaf gelopen. Na twee uur varen meerden we weer aan in de haven en kon de koopovereenkomst ondertekend worden. Gefeliciteerd!

Nog steeds hemelvaartweekend