Uw boot verkopen

Overweegt u uw boot te verkopen? U wilt de hoogst mogelijke verkoopprijs en liefst ook nog binnen korte termijn resultaat zien? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om een nieuwe eigenaar te vinden voor uw waardevolle bezit.

Benieuwd naar onze aanpak? Lees verder.

ONTDEK ONZE PRACHTIGE SELECTIE BOTEN

Overwijk Jachtbemiddeling heeft een uitgebreide collectie boten in diverse prijsklassen. Sinds onze start in 2005 hebben we talloze schepen een nieuwe eigenaar bezorgd. Ons succes danken we aan onze unieke werkwijze, waarbij we alleen boten verkopen waar we zelf enthousiast over zijn en volledig achter staan.

“Het allerbelangrijkst is dat wij alleen boten verkopen waar wijzelf enthousiast over zijn en volledig achter staan.”

Onze grondige inspecties garanderen dat alleen boten in de best mogelijke conditie worden aangeboden, waardoor de kans op een snelle verkoop aanzienlijk wordt vergroot.

Super van Craft 1150 in nieuwstaat
Jachthaven Reitdiep Groningen

EIGEN LIGPLAATS – UW GEMAK VOOROP

In tegenstelling tot veel andere jachtmakelaars beschikken wij niet over een verkoophaven. Wij begrijpen dat veel eigenaren willen blijven varen met hun schip. Daarom bieden wij de mogelijkheid dat u uw boot blijft gebruiken vanaf uw eigen ligplaats, zodat deze in optimale staat blijft. De presentatie van uw boot is uitvoerig en onze makelaars begeleiden elke bezichtiging persoonlijk, waardoor alleen serieuze kopers worden aangetrokken. Dit resulteert vaak in een snellere verkoop.

VOORDELEN VOOR U ALS EIGENAAR

U kunt uw boot gewoon gebruiken en toezicht houden. De boot blijft in goede conditie zodat een aspirant-koper het schip altijd op zijn best ziet.

De boot wordt alleen bezichtigd door serieus geïnteresseerden en altijd onder begeleiding van de makelaar.

U bent ons geen extra ligplaatskosten verschuldigd zoals in veel verkoophavens wel het geval is.

De courtage is lager dan bij veel jachtmakelaars met een verkoophaven.

SNELLE VERKOOP

Bij Overwijk Jachtbemiddeling verkopen we schepen in recordtijd. Ongeveer de helft van ons aanbod vindt binnen drie maanden een nieuwe eigenaar. Onze focus op kwaliteit speelt hierbij een cruciale rol. Een prachtig onderhouden schip verkoopt simpelweg sneller dan een boot met achterstallig onderhoud.

We zijn trots op onze prestaties en de positieve feedback die we ontvangen. Sinds onze oprichting hebben we hard gewerkt om zowel verkopers als kopers tevreden te stellen. Dit blijkt uit de vele lovende berichten in ons Gastenboek en onze internationale reputatie.

Inspectie van het onderwaterschip

INSPECTIE EN TAXATIE – GRATIS EN GRONDIG

Wanneer u uw boot via Overwijk Jachtbemiddeling verkoopt, bieden wij een gratis en uitgebreide inspectie aan. Onze ervaren professionals bekijken niet alleen de cosmetische aspecten, maar ook de technische en constructieve staat van uw schip. U ontvangt een gedetailleerd taxatieverslag met daarin ook aanbevelingen om uw boot optimaal te presenteren en de hoogst mogelijke opbrengst te behalen.

“De inspectie is geheel vrijblijvend.”

Er zijn dus geen kosten aan verbonden!

PROFESSIONELE PRESENTATIE

Om verrassingen tijdens bezichtigingen te voorkomen, bieden wij een gedetailleerde en eerlijke beschrijving van uw boot op onze website. Daarnaast krijgen bezoekers een uitstekende indruk van de boot door onze fotopresentatie.

Op onze Facebook-pagina plaatsen we vaak wel honderd foto’s met beschrijving van uw boot, zodat potentiële kopers precies weten wat ze kunnen verwachten.

“Onze presentatie is uniek in Nederland door zijn formaat en gedetailleerdheid en wordt door iedereen ontzettend op prijs gesteld.”

Het maken van deze fotopresentatie is een zorgvuldig proces dat minimaal drie uur in beslag neemt. Wij fotograferen uw boot varend en in zijn element en dus geen snelle foto’s in de haven of op de ligplaats.

Facebook presentatie van uw schip

NO CURE, NO PAY – RISICOVRIJE VERKOOP

Als wij uw boot niet binnen de afgesproken termijn verkopen, bent u ons niets verschuldigd. Vroeger was dit gebruikelijk in de gehele branche maar tegenwoordig wordt het steeds minder toegepast. Wij geloven in onze kwaliteiten en de verkoopkansen van uw boot.

UW BOOT AANMELDEN

Wilt u uw boot verkopen met behulp van Overwijk Jachtbemiddeling? Neem dan contact met ons op via email, het aanmeldingsformulier op onze website of telefonisch. Wij reageren snel en plannen graag een vrijblijvende bezichtiging en kennismaking met u in.